2012-04-29 15:32:05
Φωτογραφία για Αναγνώστης καλεί να 'μαστε προσεχτικοί στην ψήφο μας
Είμαι 25 χρονών και σας γράφω από ένα ακριτικό νησί! Δυστυχώς ανήκω στη γενιά στην οποία γνωρίσαμε μόνο ανεργία, απελπισία και απόγνωση... Αδέρφια συνέλληνες σε μια εβδομάδα έχουμε εκλογές, ΠΡΟΣΕΞΤΕ τι θα ψηφίσετε ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ διακυβεύεται το μέλλον της πατρίδος μας, της ΕΛΛΑΔΑΣ μας που όλοι αγαπάμε και υπερασπιζόμαστε και οι μόνοι που δεν το κάνουν είναι οι πολιτικοί... της ΕΛΛΑΔΑΣ που γέννησε τον πολιτισμό και την δημοκρατία και τα έδωσε σε όλα τα κράτη που μερικά από αυτά ξεχνάνε την συμβολή της χώρας μας στο παγκόσμιο γίγνεσθαι, κοροιδευόντας μας τεμπέληδες και άχρηστους. Ε λοιπόν ας τους δώσουμε άλλο ένα μάθημα ότι οι ΕΛΛΗΝΕΣ και εργατικοί είμαστε και δεν σκύβουμε το κεφάλι όταν οι άλλοι λαοί πέφτουν χωρίς αντίσταση στην νέα τάξη πραγμάτων..

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ μαυρίστε τα δύο μεγάλα κόμματα αλλά και τα τσιράκια τους.. Ας δώσουμε λοιπόν ένα μάθημα σε αυτούς που μας φέραν σε αυτό το χάλι ας ψηφίσουμε μικρά κόμματα και να στείλουμε στο διάολο αυτούς που μας φέραν ως εδώ.. Κλείστε τις τηλεοράσεις και μην ακούτε τα παπαγαλάκια και τις δημοσκοπήσεις όλα ψευτικά είναι.. Μα και αλήθεια να είναι ότι αν δεν βγουν οι ίδιοι δεν θα πάρουμε ούτε μισθούς ούτε συντάξεις και γενικά θα πεινάσουμε, Ε λοιπόν σας λέω αδέρφια ότι προτιμώ να πεινάσω παρά να τους ψηφίσω. Λες και αν βγουν αυτοί δεν θα πεινάσουμε δεν θα μειωθούν οι μισθοί και οι συντάξεις..

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ πότε δεν δείξαμε δειλία και φόβο, ας τους ανατρέψουμε και να δείξουμε στον υπόλοιπο κόσμο τι εστί ΕΛΛΑΣ... Ας κάνουμε εμείς την αρχή

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ!!

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ