2012-04-28 16:09:06
Φωτογραφία για Δ.ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ: Στόχος είναι η αυτοδυναμία
Μήνυμα προς τις φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις που υπάρχουν στα άλλα κόμματα να αναλάβουν την ευθύνη τους στέλνει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος επισημαίνοντας πως ο εκλογικός στόχος της αυτοδυναμίας είναι αυτονόητος για κάθε κόμμα εξουσίας, πόσο μάλλον για τη ΝΔ.

"Κριτήριο είναι για μας η πολιτική σταθερότητα, η κοινωνική ομαλότητα και η έξοδος της χώρας από την κρίση, ώστε να ακολουθήσει πορεία ανάπτυξης και επανάκτησης της εθνικής αξιοπρέπειας και η αποκατάσταση των σχέσεων εμπιστοσύνης πολίτη-κράτους" δηλώνει ο Υπουργός Άμυνας σε συνέντευξη που παραχώρησε στην "Ημερησία" επισημαίνοντας πως η "ισχυρή ΝΔ, είναι η μόνη συμπαγής και αξιόπιστη ευρωπαϊκή πολιτική δύναμη που εγγυάται σήμερα, ως το πρώτο κόμμα στην επόμενη Βουλή, τις αναγκαίες προϋποθέσεις για μια βιώσιμη και αποτελεσματική διακυβέρνηση".

Απαντώντας σε όσους εκτιμούν πως ο κ. Αβραμόπουλος θα επιθυμούσε να είναι Πρωθυπουργός σε μια κυβέρνηση συνεργασίας, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας τονίζει πως ο επόμενος Πρωθυπουργός σύμφωνα με το Σύνταγμα, θα είναι ο Αρχηγός του πρώτου, σε κοινοβουλευτική δύναμη, κόμματος στη Βουλή και επαναλαμβάνει την πάγια θέση του για τη συναίνεση.

"Η συναίνεση και η συνέργεια είναι προϋπόθεση για την έξοδο της Ελλάδος από την κρίση. Είναι δύσκολες οι στιγμές που ζούμε. Η ευθύνη ανήκει σ' εμάς, για το πώς θα πορευθούμε στο μέλλον" τονίζει χαρακτηριστικά.
newscode.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ