2012-04-27 22:53:25
Φωτογραφία για ALTER: Η κοινοποίηση του κ. Καταγή προς τους εργαζόμενους του ΑΛΤΕΡ
Δημοσιεύουμε το μήνυμα του κ. Γιάννη Καταγή προς τους εργαζόμενους του ΑΛΤΕΡ, αλλά στο τέλος του κειμένου θέτουμε κάποιες απορίες μας: " Εργαζόμενοι ΑΛΤΕΡ μπορείτε να με ρωτάτε ότι επιθυμείτε επί της υπόθεσης της δικαστικής εντολής, και να σας απαντώ ως υποχρέωση μου εφόσον τα ερωτήματα-σας τίθενται εγγράφως στο e-mail μου: [email protected] και σύντομα στο νέο ιστοτόπο του γραφείου μου www.jz-katagis.eu για τον σκοπό της εξυγίανσης 1002/2011 στο άρθρο 105 του νόμου 4013/2011.

Προυπόθεση βέβαια, να είστε προσηκόντως ευπρεπείς και σοβαροί και να μην αναρτώνται ασυναρτησίες στο διαδίκτυο και γενικώς. Μπορείτε ακόμη να αποτίνεσθε στο αρμόδιο Δικαστήριο

του Πρωτοδικείου Αθηνών χωρίς υπεκφυγές των συνηγόρων σας για οτιδήποτε εκτιμάτε ότι άπτεται του νόμιμου συμφέροντος δι' Εσάς με κάθε διαδικαστική πράξη η οποία προβλέπεται από την προβλεπόμενη διαδικασία του ΚΠολΔ και ΚΠΔ.


Με τιμή Καταγής Ιωάννης"

Η κοινοποίηση για τον θεσμικό επενδυτή από τις 26 Ιανουαρίου 2012 είναι η κάτωθι:

Προς: Την ΕΣΗΕΑ (fax: 210 3622043)

θΕΜΑ: διαδικασία γνωστοποίησης του νέου στρατηγικού Επενδυτή για την εταιρεία «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε.» και δ.τ. «ALTER CHANNEL », η οποία εδρεύει επί της οδού Αγ. Παρασκευής 36-38, Περιστέρι Αττικής.

Σύμφωνα με την πρόσφατη ως άνω πρόταση που υπεβλήθη στα σωματεία των εργαζομένων, η προσωρινή διοίκηση της εταιρείας δηλώνει ότι υφίσταται νέος στρατηγικός επενδυτής, ο οποίος και προτίθεται να συμμετάσχει στην προσπάθεια εξυγίανσης της εταιρείας κατά τα ειδικώς αναλυόμενα στην ως άνω πρόταση.

Κατά συνέπεια έχει ήδη γνωστοποιηθεί αρμοδίως και ειδικώς το περιεχόμενο των μέτρων εξυγίανσης της εταιρείας που αφορά στους εργαζομένους της εταιρείας με επάρκεια όλων των στοιχείων που απαιτούνται, προκειμένου να αξιολογήσουν τη σχετική πρόταση.

Τα στοιχεία ταυτότητας και η εν γένει γνωστοποίηση της επιχειρηματικής υπόστασης του στρατηγικού επενδυτή, θα γνωστοποιηθούν νομίμως, εμπροθέσμως και κατά τον προβλεπόμενο στις ως άνω διατάξεις τρόπο, ήτοι από κοινού σε όλους του πιστωτές της εταιρείας, δέκα (10) ημέρες πριν από τη σύγκληση της επικείμενης γενικής συνέλευσης αυτών, οπότε και δύναται νομίμως να δημοσιοποιηθούν όλα τα στοιχεία που συνέχονται με το συνολικό επιχειρηματικό πλάνο αναδιάρθρωσης της εταιρείας.

Κ. Πατήσια, 26 Ιανουαρίου 2012

Με εκτίμηση

Ο Μεσολαβητής της «ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε.»

Σχόλιο pressarismenou: Κατ' αρχάς το ότι δόθηκαν κάποιες απαντήσεις είναι θετικό. Αλλά:

-Η κοινοποίηση είναι ήδη γνωστή και έχει δημοσιευθεί στο blog των εργαζομένων του ALTER από τα τέλη Γενάρη.

-Δεν αναφέρεται πουθενά το όνομα του...θεσμικού επενδυτή

-Υπάρχει κάποια 'φρέσκια εξέλιξη' κ. Καταγή;

-Από όσο γνωρίζουμε η θητεία σας λήγει γιατί...δεν έχει γίνει ακόμα η περιβόητη εισήγηση σας για την εισαγωγή του Αλτερ στο άρθρο 99;

-Τι γίνεται με βάση το νέο άρθρο 99, γιατί απ' όσο γνωρίζουμε αυτές οι διευκρινήσεις είναι για το παλιό άρθρο, πως είναι δυνατόν να ζητάτε παράταση εφ όσον βάση του νέου νόμου η θητεία σας έληξε, μήπως το να πάει η υπόθεση για Σεπτέμβρη, όπως ζητάτε από το δικαστήριο, είναι παράβαση καθήκοντος;

Θα είναι χαρά μας να φιλοξενήσουμε οποιαδήποτε νέα εξέλιξη για την οποία οι εργαζόμενοι θα πρέπει να ενημερωθούν!

πηγή: pressarismenos
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ