2012-04-27 06:57:04
Φωτογραφία για Εγκληματική αδιαφορία της πολιτείας απέναντι στα παιδιά μας
Γονείς, μαθητές και πολίτες της Κρεμαστής εκφράζουμε την έντονη ανησυχία μας για την αδιαφορία της πολιτείας όσον αφορά τη λήψη μέτρων για την ασφαλή διέλευση των παιδιών μας από την οδό Ικάρων στην Κρεμαστή Ρόδου...

Ο δρόμος αυτός διασχίζει την Κρεμαστή και οδηγεί στα χωριά Παστίδα και Μαριτσά. Καθημερινά περνούν οι μαθητές που πηγαίνουν στο Δημοτικό Σχολείο και στο Λύκειο Κρεμαστής καθώς και όσοι αθλούνται στο Κλειστό Γυμναστήριο της περιοχής. Καμιά πινακίδα που να ενημερώνει για την ύπαρξη σχολικών μονάδων. Φωτεινοί σηματοδότες δεν υπάρχουν σε κανένα σημείο.Η ταχύτητα των οδηγών δεν ανακόπτεται από κανένα σήμα διέλευσης πεζών και μαθητών. Σε επικίνδυνη στροφή του δρόμου που οδηγεί στο κλειστό γυμναστήριο υπάρχει μεν διάβαση πεζών στην οποία όμως είναι αδύνατο να σταματήσουν τα διερχόμενα αυτοκίνητα αφού οι οδηγοί δεν έχουν ορατότητα.. Κατά το παρελθόν έχουν συμβεί 3 θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα.

Πριν θρηνήσουμε κι άλλα θύματα ζητάμε από τους υπεύθυνους να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα που να καθιστούν ασφαλή τη διέλευση των παιδιών και των πολιτών της Κρεμαστής από το δρόμο αυτό αλλά και των ίδιων των οδηγών.

Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων

Δ.Σ. Κρεμαστής, Γυμνασίου και Λυκείου,

Πολίτες της Κρεμαστής

parapona-rodou.blogspot.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ