2012-04-26 19:59:05
Φωτογραφία για Παράταση ενός μήνα για τον επενδυτικό νόμο
Την Τρίτη 24/4/2012 υπογράφθηκε από τον Υφυπουργό, Θάνο Μωραΐτη, η Υπουργική Απόφαση για την παράταση υποβολής επενδυτικών σχεδίων στον επενδυτικό νόμο... 3908/2011από 30/4/2012 σε 1/6/2012. Οι σημαντικότερες αλλαγές στο νόμο.

Επισημαίνεται στους ενδιαφερόμενους που θα υποβάλλουν επενδυτικά σχέδια να μην περιμένουν μέχρι την τελευταία ημέρα, προς αποφυγή συνωστισμού στα Γραφεία Εξυπηρέτησης Επενδυτών, καθώς και αποφυγή καθυστερήσεων στο ηλεκτρονικό σύστημα υποβολής, εξαιτίας της ταυτόχρονης υποβολής πολλαπλών επενδυτικών σχεδίων.

Τονίζεται ότι το Ηλεκτρονικό Σύστημα Υποβολής θα παύσει τη λειτουργία του στις 13.00, ενώ τα Γραφεία Εξυπηρέτησης Επενδυτών θα κλείσουν στις 14.00 την καταληκτική ημερομηνία.

Όπως δήλωσε η Υπουργός Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, Άννα Διαμαντοπούλου:

«Η παράταση αυτή αποτελεί επακόλουθο του πολυνομοσχεδίου που ψηφίσαμε πρόσφατα στη Βουλή. Μέσω του νομοσχεδίου αυτού προβήκαμε σε σημαντικές βελτιώσεις του θεσμικού πλαισίου, μειώνοντας τη γραφειοκρατία και ενισχύοντας τη διαφάνεια. Ωστόσο οι επενδυτές επισημαίνουν πως δεν προλαβαίνουν να αξιοποιήσουν τις θετικές αυτές ρυθμίσεις του πολυνομοσχεδίου. Για το σκοπό αυτό προβαίνουμε στην παράταση 1 μήνα, ώστε να έχουν όλοι επαρκή χρονικό διάστημα να υποβάλλουν επενδυτικά σχέδια».
euro2day.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ