2012-04-26 19:55:03
Φωτογραφία για ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ:ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
« Εδώ στο κέντρο αυτής της πόλης αποδεικνύεται η αποτυχία συνολικά του πολιτικού συστήματος στην αλλαγή του κράτους. Εγώ πιστεύω ότι αυτό είναι το κεντρικό πρόβλημα. Ένα κράτος που να διασφαλίζει την ελευθερία των πολιτών και να ελέγχεται από ελεύθερους πολίτες για να μπορεί να λειτουργεί υπέρ της ελευθερίας και όχι υπέρ της καταπίεσης, ας πούμε ή του αυταρχισμού.

Ένα κράτος που πρέπει να συνδυάσει δύο πράγματα, που για όλο τον κόσμο είναι σήμερα το μέγα θέμα και το οποίο, δυστυχώς για τη χώρα μας μέχρι τώρα, εκεί αποτύχαμε. Κι αν καθυστέρησε πολύ η Ελλάδα να κάνει και διαρθρωτικές αλλαγές είναι γιατί οι δημόσιες πολιτικές που ασκούνται δια μέσου του κράτους είναι αδύνατον να γίνουν πράξη με τις σημερινές δομές και λειτουργίες του» υπογράμμισε ο Κωστας Σκανδαλίδης μιλώντας στον ραδιοφωνικο σταθμο 984.

Ο κ.Σκανδαλιδης προσεθεσε επισης ότι

Η μεταρρύθμιση, όταν μιλάμε για μεταρρυθμιστές – γιατί πολλή κουβέντα γίνεται περί αυτού τον τελευταίο καιρό – μιλάμε για ολοκληρωμένες αλλαγές οι οποίες φτάνουν μέχρι το τέλος, ενσωματώνονται με κοινωνική συναίνεση στο σώμα της κοινωνίας και αποτυπώνονται σε κανόνες λειτουργίας. Αυτό δεν υπήρχε.

Γίνεται η προσπάθεια, ξεκινάει μια αλλαγή, βελτιώνει τα πράγματα και φτάνει σε ένα σημείο. Άσε που πολλές φορές έρχεται μια άλλη κυβέρνηση ή αν θέλετε και Υπουργοί της ίδιας κυβέρνησης και κάνουν διαφορετικές επιλογές.
Exofitsio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τριάδα από ΝΒΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Τριάδα από ΝΒΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ