2012-04-26 17:10:25
Φωτογραφία για Σχετικά με την αντιπαράθεση του Κ.Βελόπουλου με τον Μάκη Βορίδη για την Αμυγδαλέζα...(Βίντεο)
Με νέα δήλωσή του σε δημοσιογράφο για την αντιπαράθεση που είχε σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Alpha με τον κ. Μ. Βορίδη για το θέμα των προσλήψεων στα ΕΛΤΑ και των συμβούλων στα Υπουργεία καθώς και το θέμα της Αμυγδαλέζας, ο υποψήφιος Βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης ΛΑ.Ο.Σ Κ. Βελόπουλος τόνισε:

Μιλάνε για μείωση του κράτους οι Υπουργοί της συγκυβέρνησης που γέμισαν το κράτος συμβούλους και υπαλλήλους, εξάλλου στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σχοινί.

Εγώ θέλω να μιλάω πάντα με στοιχεία και να είμαι πολύ συγκεκριμένος. Το απαιτούν άλλωστε οι συνθήκες που βιώνουμε όλοι. Φτάνει πια η πολιτική υποκρισία, την οποία σιχάθηκε ο ελληνικός λαός. Είπα, πως εγώ γνωρίζω ότι δυστυχώς ακόμα και τώρα γίνονται προσλήψεις με βάση την ψηφοθηρία του κάθε Υπουργού. Την ίδια στιγμή υπάρχουν Έλληνες οι οποίοι μεταναστεύουν για να βρουν δουλειά. Στα ΕΛΤΑ έχουν γίνει προσλήψεις. Βέβαια από τους συνδικαλιστές (που όποτε βολεύει χρησιμοποιούνται από τους Υπουργούς) ακούστηκαν τα καλύτερα, είπαν πως καλώς έγιναν, αλλά δεν μας είπαν για όλα αυτά τι λένε οι άνεργοι, οι συνταξιούχοι και οι χαμηλόμισθοι; Οι οποίοι λιμοκτονούν
. Όλοι οι Υπουργοί, παίρνουν, ακόμα και τώρα στρατιές συμβούλων; Την ώρα που μας μιλούν για μεγάλο κράτος και για υπερπληθώρα δημοσίων υπαλλήλων. Φτάνει πια το πολιτικό ψέμα! Ας μη μιλάνε πια σε ένα φαντασιακό επίπεδο γιατί η πραγματικότητα είναι πολύ σκληρή για όλους τους Έλληνες εκτός από τους Υπουργούς και από «τα δικά τους παιδιά».

Όσο για την Αμυγδαλέζα υπενθύμισα πως η ΝΔ ήταν αυτή που συμφώνησε για τη δημιουργία στρατοπέδων συγκέντρωσης λαθρομεταναστών μαζί με το ΠΑΣΟΚ. Το θέμα πέρασε και από το Υπουργικό συμβούλιο και από τη Βουλή. Άρα οποιαδήποτε ένσταση σημερινή μπορεί να αποδοθεί μόνο σε ψηφοθηρικούς λόγους, στο υπόλοιπο Αττικής όπου βρίσκεται η Αμυγδαλέζα. Επιτέλους ας το καταλάβουν όλοι, άλλο η πολιτική και άλλο ο πολιτικαντισμός. Το σχετικό βίντεο που υπάρχει είναι αδιάψευστος μάρτυρας!
Eglimatikotita
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ