2012-04-26 17:10:14
Φωτογραφία για ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ MEDIA DAY *ΒΙΝΤΕΟ*
Πραγματοποιήθηκε σήμερα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο Ρέντη, η Media Day για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Την ομάδα εκπροσώπησαν με δηλώσεις τους οι Νταβίντ Φουστέρ, Γιάννης Φετφατζίδης, Ιβάν Μαρκάνο, Γιάννης Ποτουρίδης και Μπάλαζ Μέγιερι. Σε ερωτήσεις που τους υπέβαλαν οι εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε. που παρευρέθησαν, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού απάντησαν τα εξής:

Νταβίντ Φουστέρ

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι τελικός και ένας τελικός έχει πάντα ιδιαιτερότητες. Εμείς γνωρίζουμε αυτό και θέλουμε να κερδίσουμε. Είμαστε έτοιμοι για το μας», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό να κάνουμε δώρο στον Ερνέστο Βαλβέρδε τον Ολυμπιακό μία ακόμη νίκη και ένα τρόπαιο.

Είναι ένα έξτρα κίνητρο για μας και είμαστε όλοι έτοιμοι για το νταμπλ, το οποίο τόσο πολύ θέλουμε. Το ποδόσφαιρο κάθε μέρα μας αποδεικνύει πως δεν υπάρχουν φαβορί. Το ξέρουμε αυτό και είμαστε έτοιμοι να δώσουμε το 100% για να πάρουμε το Κύπελλο.


Θέλω πολύ να κατακτήσω το Κύπελλο, γιατί θα είναι το πρώτο στην καριέρα μου και θα το γιορτάσω δεόντως».

Για να δείτε το video με τις δηλώσεις του Νταβίντ Φουστέρ πατήστε ΕΔΩ.

Γιάννης Φετφατζίδης

«Θεωρώ πως δεν υπάρχουν φαβορί σε τελικούς. Θα τα δώσουμε όλα στο γήπεδο για τη νίκη. Θέλω αξιοποιήσω τις τελευταίες ευκαιρίες που μου δίνονται αν και δεν είναι οι καταλληλότερες. Περιμένω, ωστόσο, την επόμενη χρονιά για να συνεχίσω αυτό που έχω ξεκινήσει στα τελευταία ματς. Δεν γνωρίζω το αν θα παίξω στον τελικό.

Η δουλειά και η ομαδικότητα θα μας βοηθήσουν για να χτυπήσουμε το ματς. Ο Ατρόμητος έχει ποιοτικούς παίκτες όπως ο Τάτος και ο Μήτρογλου.

Σημασία έχει να νικήσει η ομάδα. Αν είναι ο αμυντικός δίπλα μου δεν νομίζω να κάνω το ίδιο. Αλλά αν είμαι μόνος και το σκορ δίνει αυτή την δυνατότητα ναι γιατί όχι».

Για να δείτε το video με τις δηλώσεις του Γιάννη Φετφατζίδη πατήστε ΕΔΩ.

Ιβάν Μαρκάνο

«Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι και το θέλουμε πολύ», είπε αρχικά και συμπλήρωσε σχετικά με το μέλλον του: «Δεν ξέρω, δεν μπορώ να σας απαντήσω σ' αυτό.

Μακάρι να πετύχω τρία γκολ απέναντι στον ίδιο αντίπαλο κάτι που δεν έχω ξανακάνει ποτέ. Πιστεύω ότι θα είναι ωραία ατμόσφαιρα στο γήπεδο».

Για να δείτε το video με τις δηλώσεις του Ιβάν Μαρκάνο πατήστε ΕΔΩ.

Μπάλαζ Μέγιερι

«Φυσικά το περιμένω, αυτά τα παιχνίδια περιμένεις. Διαφορετικά παιχνίδι καθώς είναι νοκ-άουτ και θα δούμε τι θα γίνει», είπε αρχικά και συμπλήρωσε για τον Κάρολ, o οποίος θα παίξει στον τελικό: «Πρέπει να σέβεσαι την απόφαση του προπονητή σου και πρέπει να βοηθήσω την ομάδα από το πάγκο».

Φυσικά, θέλω να μείνω και να κατακτήσω και άλλους τίτλους με τον Ολυμπιακό. Δεν βρίσκω κανένα λόγο για να φύγω από εδώ».

Για να δείτε το video με τις δηλώσεις του Μπάλαζ Μέγιερι πατήστε ΕΔΩ.

Γιάννης Ποτουρίδης

«Είναι ένας μεγάλος τελικός κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα που έχει δείξει πολλά. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και πιστεύω στο τέλος να πανηγυρίσουμε το Κύπελλο. Αυτός που θα κάνει τα λιγότερα λάθη θα είναι ο νικητής. Και οι δύο ομάδες θα παίξουν επιθετικά για να το ευχαριστηθούν όλοι. Σ' έναν τελικό δεν υπάρχουν φαβορί».

Για να δείτε το video με τις δηλώσεις του Γιάννη Ποτουρίδη πατήστε ΕΔΩ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ