2012-04-26 00:46:06
Φωτογραφία για ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ ΔΩΝΗ ΕΝΟΨΕΙ ΤΕΛΙΚΟΥ
Mεταξύ δύο βασικών σκέψεων βρίσκεται ο Γιώργος Δώνης για την 11άδα που θα παρατάξει στο μεγάλο τελικό του Κυπέλλου το Σαββάτο απέναντι στον πρωταθλητή Ολυμπιακό.

Το 4-4-2 σαν διάταξη βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή του Ατρόμητου, αφού έτσι και αλλιώς μ’ αυτό η ομάδα του Περιστερίου πήρε μεγάλα εκτός έδρας αποτελέσματα (στην Τούμπα και στην Τρίπολη). Όμως δεν αποκλείεται να εφαρμοστεί τελικά ένα 4-5-1 (σ’ αυτήν την περίπτωση ίσως «θυσιαστεί» ο Τάτος) για να κλείσουν πιο αποτελεσματικά οι χώροι και να βγουν καλύτερες αντεπιθέσεις.

Ο Δώνης δοκίμασε και τα δύο συστήματα στην σημερινή προπόνηση χωρίς όμως να κατασταλάξει. Υπάρχουν βέβαια ακόμη δύο ημέρες προπονήσεων κατά τις οποίες ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να γίνει πιο… συγκεκριμένος.

Ως προς τα πρόσωπα, η πιθανότητα συμμετοχής του Γιαννούλη είναι μικρή (την Τετάρτη έβγαλε το 70% της προπόνησης) οπότε για τη θέση του αριστερού μπακ υποψήφιοι είναι οι Οικονόμου και Νάστος. Παίζεται επίσης μία θέση μεταξύ Ζουέλα και Τόμας στο κέντρο της άμυνας.

Ακλόνητοι μοιάζουν οι Ιτάνζ, Σκόνδρας, Σφακιανάκης, Φυτανίδης, Μπρίτο, Δημούτσος και Μήτρογλου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ