2012-04-25 22:27:06
Φωτογραφία για ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
Διάφορες μετρήσεις φυσικής κατάστασης και τεχνικής, πραγματοποίησαν οι Νέοι του Ολυμπιακού αυτές τις ημέρες στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη, όπως ακριβώς έκαναν και τα δύο τμήματα Κ13 και Κ10 από το περασμένο Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με δημοσίευμα του "gavros.gr".

Παράλληλα, χθες πραγματοποίησαν τις ίδιες μετρήσεις και οι Έφηβοι του Ολυμπιακού, παρουσία και του Γερμανού προπονητή Μπερντ Στορκ. Και οι άνθρωποι των «ερυθρόλευκων» δεν έκρυψαν την ικανοποίησή τους για τους αριθμούς των ποδοσφαιριστών του Θρύλου, για όλα τα τμήματα της ακαδημίας των Πειραιωτών.

Από εκεί και πέρα, η προπόνηση των Νέων και χθες πραγματοποιήθηκε χωρίς τους διεθνείς Μπάμπη Λυκογιάννη, Κώστα Ρουγκάλα και Δημήτρη Διαμαντάκο, οι οποίοι ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις τους με την εθνική Νέων σήμερα και αύριο θα επιστρέψουν στο Ρέντη.

Όσον αφορά το πρόγραμμα των αγώνων Νέων και Εφήβων, οι Κ20 θα παίξουν κατά πάσα πιθανότητα το Σάββατο με τον Ατρόμητο στο Ρέντη, ενώ οι Έφηβοι με τον Πανιώνιο θα δώσουν το εξ αναβολής ματς με τον Πανιώνιο την άλλη Τετάρτη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ