2012-04-25 14:55:03
Φωτογραφία για Αναγνώστης καταγγέλλει τη ΔΕΗ Σερρών
Σε μια περίοδο που στη Σέρρες τα μαγαζιά περνάνε κρίση όπως παντού, σε με περίοδο ανάπλασης πεζοδρόμιων υποφέρουν τα μαγαζιά μας και από τα έργα!

Χωρίς ρεύμα λοιπόν αύριο από τις 8 το πρωί ως τις 12 θα παραμείνουν τα κατάστημα επί της οδού ανατολικής Θράκης και δυτικής Θράκης γωνία (20 μαγαζιά) για βλάβη της ΔΕΗ!

Ζητήσαμε όλοι μαζί αν γινόταν να γίνει η βλάβη σήμερα το απόγευμα που είναι κλειστεί η αγορά για να μπορέσουμε αύριο να δουλέψουμε. Οι εργάτες του έργου της ΔΕΗ μέσα στην ειρωνεία μας λένε σιγά μην έρθουμε και σας το κάνουμε και το βραδάκι … επικοινωνήσαμε και με τον υπεύθυνο έργων και μας ΕΙΠΕ: Αν το συνεργείο δουλέψει το απόγευμα θα τους κοστίσει ακριβά και δεν συμφέρει. Και όταν του απάντησα ότι και τα τιμολόγια της ΔΕΗ είναι ακριβά και δεν συμφέρουν αλλά εμείς τα πληρώνουμε μου είπε "Ρε, άντε τράβα από εδώ που θα μας πεις και οτι μας πληρώνεις..."

Έπειτα επικοινώνησα με τον διευθυντή της ΔΕΗ που μου είπε πολύ ευγενικά ότι δεν γίνεται γιατί τα συνεργεία δουλεύουν μέχρι τις 2…Δηλαδη αν γίνει μια βλάβη σε ένα δίκτυο το βράδυ τι θα μας πουν περιμένετε να έρθει το συνεργείο αύριο το πρωί;

Δέσαμε το γάιδαρο και κάνουμε και μαγκες….. αυτά είναι!

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ