2012-04-25 14:49:03
Φωτογραφία για ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΜΕ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ Ο ΘΡΥΛΟΣ!
Η φετινή πορεία του Ολυμπιακού, ήταν εκπληκτική, με την άμυνά του να δέχεται τα λιγότερα γκολ, μάλιστα όπως επισημαίνει σε δημοσίευμά του το "sday.gr", όσες φορές αγωνίστηκε ο Παπάζογλου, οι ερυθρόλευκοι έφευγαν πάντα νικητές από το γήπεδο!

Αναλυτικά Ο αμυντικός των Πειραιωτών, τη φετινή αγωνιστική περίοδο φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα σε 8 παιχνίδια. Το αξιοσημείωτο είναι πως σε όλα τα ματς που αγωνίστηκε οι πρωταθλητές Ελλάδας όχι μόνο δεν γνώρισαν την ήττα, αλλά ούτε καν την... ισοπαλία.

Αναλυτικά οι αγώνες του Παπάζογλου:

(6-12-2011) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΡΣΕΝΑΛ 3-1

Στο πρώτο παιχνίδι που αγωνίστηκε ήταν κόντρα στην Άρσεναλ στο Καραϊσκάκη. Τότε, ο Ολυμπιακός επικράτησε των «κανονιέρηδων» με 3-1. Τα γκολ των γηπεδούχων σημείωσαν οι Ράφικ Τζεμπούρ, Νταβίντ Φουστέρ και Φρανσουά Μοντέστο, ενώ για τους Λονδρέζους είχε μειώσει σε 2-1 προσωρινά ο Μπεναγιούν.


Ο Παπάζογλου είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο ένα λεπτό πριν την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.

(11-12-2011) ΚΕΡΚΥΡΑ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-4

Στο επόμενο ματς που πήρε μέρος ήταν στην Κέρκυρα κόντρα στην τοπική ομάδα. Από εκεί, οι «ερυθρόλευκοι» πέρασαν διθυραμβικά, μια και πέτυχαν τέσσερα τέρματα χάρη σε... καρέ του Μάρκο Πάντελιτς.

Ο 23χρονος αμυντικός αγωνίστηκε καθόλη τη διάρκεια του ματς.

(14-12-2011) ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-4

Και οι... τεσσάρες του Ολυμπιακού συνεχίζονται. Αν και δεν σκόραρε πάλι ο Πάντελιτς 4 φορές, ωστόσο είδε και πάλι το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, αφού σημείωσε το πρώτο τέρμα των Πειραιωτών. Τη σκυτάλη πήρε ο Κέβιν Μιραλάς, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ, με την ομάδα τους να σκαρφαλώνει στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Παπάζογλου ήταν και παλι βασικός.

21-12-2011) ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-3

Ακόμα ένα παιχνίδι που παίζει ο Παπάζογλου, άλλο ένα ματς που παίρνει ο Ολυμπιακός. Για το Κύπελλο Ελλάδας, οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξενούνται από τον Πιερικό, ο οποίος αποδεικνύεται πολύ καλός οικοδεσπότης. Η ο0μάδα της Κατερίνης χάνει με 3-1 χαρη σε γκολ που σημείωσαν οι Πάντελιτς (31’, 45+1) και Αμπντούν.

Ο Τάσος Παπάζογλου αγωνίζεται σε ολόκληρο το 90λεπτο.

(11-01-2012) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 3-0

Με σβηστές μηχανές πέρασε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας η αρμάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε, καθώς νίκησε τον Θρασύβουλο με 3-0 στο φαληρικό γήπεδο.

Ο 23χρονος άσος συνεχίζει να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα του Βάσκου τεχνικού.

(28-01-2012) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 3-0

Οι πολύ καλές εμφανίσεις των Πειραιωτών συνεχίζονται, με επόμενο... θύμα του τον Εργοτέλη. Οι Κρητικοί δέχτηκαν στο Καραϊσκάκη τρία τερματα, από τους Μέλμπεργκ, Πάντελιτς και Φετφατζίδη, ενώ ο Παπάζογλου πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 83’ της αναμέτρησης στη θέση του Σουηδού.

(14-02-2012) ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (0-1)

Παρά τις... πολικές συνθήκες που επικρατούσαν στη Μόσχα, αυτό δεν εμπόδισε τους «ερυθρολεύκους» να δραπετεύσουν με το «διπλό» κόντρα στη Ρούμπιν Καζάν.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα έβαλε ο Νταβίντ Φουστέρ στο 71’.

Ο Τάσος Παπάζογλου πέρασε στο παιχνίδι στο 33ο λεπτό, στη θέση του Όλοφ Μέλμπεργκ, ο οποίος είχε χτυπήσει στο κεφάλι.

(22-04-2012) ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-2

Στην πρόβα... τζενεράλε του τελικού Κυπέλλου, Ο Ολυμπιακός επικρατεί κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι με 2-0. Τα γκολ των φιλοξενούμενων σημείωσαν οι Μαρκάνο και Φετφατζίδης στην επανάληψη του αγώνα.

Ο Παπάζογλου πήρε φανέλα βασικού κόντρα στους Περιστεριώτες.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Δείτε ποιοι φεύγουν από το Mega
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Δείτε ποιοι φεύγουν από το Mega
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ