2012-04-25 03:11:23
Φωτογραφία για Αυξάνονται οι κλοπές σε μαγαζιά της Λάρισας
Φαινόμενο σε εβδομαδιαία βάση τείνει να εξελιχθεί η κατάσταση με κλοπές σε καταστήματα της πόλης μας, καθώς υπήρξαν δυο νέα διαφορετικά περιστατικά, που οδήγησαν σε σύλληψη δύο γυναικών.

Στη πρώτη περίπτωση, συνελήφθη χθες αργά το απόγευμα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, μία 45χρονη Βρετανίδα για κλοπή, ενώ αναζητείται επίσης μία 54χρονη Ελληνίδα για το ίδιο αδίκημα.

Ειδικότερα, οι δύο δράστριες ενεργώντας από κοινού, έκλεψαν από κατάστημα στη Λάρισα ρούχο, όμως έγιναν αντιληπτές από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος και η 45χρονη συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς. Η 54χρονη τράπηκε σε φυγή και αναζητείται.

Το αφαιρεθέν ένδυμα αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του καταστήματος, ενώ η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Στη δεύτερη περίπτωση, συνελήφθη χθες το μεσημέρι, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, μία 34χρονη ελληνικής καταγωγής για κλοπή.


Ειδικότερα, η 34χρονη έκλεψε από κατάστημα στη Λάρισα ρούχα αξίας 55 ευρώ, όμως έγινε αντιληπτή από την ιδιοκτήτρια του καταστήματος και συνελήφθη από προστρέξαντες αστυνομικούς.

Στην κατοχή της 34χρονης βρέθηκαν ένα ακόμη ρούχα και ένα ζευγάρι παπούτσια, τα οποία είχε αφαιρέσει λίγη ώρα πριν από αντίστοιχο καταστήματα στη Λάρισα.

Όλα τα αφαιρεθέντα αντικείμενα κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους παθόντες.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

kosmoslarissa.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ