2012-04-25 01:26:10
Φωτογραφία για Πως θα πάτε δωρεάν για να ψηφίσετε στο χωριό σας!
Έρχονται εκλογές στις 6 Μαΐου και πρέπει να πας να ψηφίσεις στο χωριό σου αλλά δεν έχεις φράγκο ή δεν θες να πληρώσεις. Τι κάνεις;

Έρχεσαι τζάμπα, ναι καλά σου το λέω... Παίρνεις το λεωφορείο και έρχεσαι τζάμπα από εκεί που μένεις απευθείας στο χωριό σου.

Βέβαια πρέπει να κάνεις μια μικρή εγγραφή στους ετεροδημότες των κομμάτων στα γραφεία τους, για να σου δώσουν ένα χαρτί για τα λεωφορεία των ετεροδημοτών. Μη δώσεις ψεύτικα στοιχεία γιατί τα ελέγχουν....δώσε τα κανονικά στοιχεία, έτσι και αλλιώς άμα θες μη τους ψηφίζεις πλάκα έχει.

Όταν το έκανα εγώ στην Αθήνα πήγα στο ΠαΣοΚ που είχε δικά του Λεωφορεία, θυμάμαι έφευγαν από τα Κάτω Πατήσια για Τρίκαλα, αλλά στιγματίζεσαι, γιατί πέρα από το φακέλωμα στα γραφεία τους βάζουν και σημαίες στα λεωφορεία και σταματούν στο κέντρο της πόλης. 

Η Νέα Δημοκρατία αν και έχει σπασίκλες μέσα στα γραφεία των ετεροδημοτών σου δίνουν ένα χαρτάκι με την σφραγίδα του κόμματος και το δίνεις στα ΚΤΕΛ, σου βγάζουν εισιτήριο όποτε το επιθυμείς.


Στο ΚΚΕ πρέπει να πας στα γραφεία τέρμα Πανεπιστημίου μέσα σ΄ ένα στενό δρομάκι, αλλά όταν πήγα εκεί... ξεκαρδιστικά στα γέλια μόλις είδα μια κοπέλα να βάζει στη σειρά τις εφημερίδες, τα πανό και τις σημαίες, δεν μπορούσα να προσποιηθώ ότι θα ψηφίσω το ΚΚΕ.

Τώρα τα μικρά κόμματα βάζουν και αυτά λίγα λεωφορεία... αλλά όσο σκεφτόμουν ότι θα ταξίδευα και θα τραγουδούσα μέσα στο λεωφορείο τραγούδια του κόμματος... ε αυτό πάει πολύ.

Καλύτερα πάρτε πρώτα τηλέφωνο στα κόμματα προτού τα επισκεφθείτε, ζητείστε αν έχουν και δωρεάν φαγητό στη στάση που θα κάνουν στο δρόμο... και επιλέξετε εσείς με ποιο κόμμα θα έρθετε δωρεάν στο χωριό σας.

trikalaweb.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ