2012-04-24 19:12:06
Φωτογραφία για ΑΓΡΙΝΙΟ Ή ΒΟΛΟ ΤΟ FINAL4 ΤΗΣ Κ17
Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα που θα διεξαχθεί το Final 4 της Superleague Κ17, όπου ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλίσει ουσιαστικά τη συμμετοχή του με τη νίκη που πέτυχε κόντρα στον Ατρόμητο την περασμένη Κυριακή στο Περιστέρι.

Σύντομα η αρμόδια αρχή του πρωταθλήματος θα ανακοινώσει την απόφασή της, αφού το πρωτάθλημα φτάνει στο τέλος του, καθώς απομένουν δύο ματς για να ολοκληρωθεί η σεζόν, με τους ερυθρόλευκους να έχουν όμως ένα γιατί θα κάνουν το ρεπό τους.

Μέχρι τώρα τα σημεία που "ακούγονται" για να διεξαχθεί το Final 4 είναι το Αγρίνιο και ο Βόλος, με την περίπτωση της πρώτης πόλης να έχει ένα... προβάδισμα σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Υπάρχουν κάποιες ενστάσεις όσον αφορά το Αγρίνιο, καθώς αυτό που τονίζουν ορισμένοι από τις ομάδες που διεκδικούν τη συμμετοχή τους στο Final 4 είναι το εξής:

«Στο Αγρίνιο δεν υπάρχει τόσος κόσμος ώστε να υποθέσουμε ότι μπορούν να έρθουν φίλαθλοι στο γήπεδο να δουν τους αγώνες, ενώ στον Βόλο δεν αποκλείεται να συμβεί ό,τι και πέρυσι στη Λάρισα που είχε στο γήπεδο περίπου 2.000 φιλάθλους».

Οπότε δεν αποκλείεται να επιλέξουν οι διοργανωτές του πρωταθλήματος την περίπτωση του Βόλου και να γίνουν οι αγώνες του Final 4 στο Πανθεσσαλικό.

Από τον Νότιο όμιλο ο Ολυμπιακός είναι η μία ομάδα, με Πανιώνιο και ΠΑΟ να διεκδικούν τη δεύτερη.

Από τον Βόρειο όμιλο είναι ο ΠΑΟΚ και ο Άρης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ