2012-04-24 18:08:21
Φωτογραφία για ΒΑΛΒΕΡΔΕ : ΕΞΤΡΑ ΚΙΝΗΤΡΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ...
Στο ξενοδοχείο Ledra Marriott παραχώρησαν συνέντευξη τύπου Ολυμπιακός και Ατρόμητος, ενόψει του Σαββατιάτικου τελικού στο ΟΑΚΑ.

Ας δούμε τι δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε :

«Είμαστε 2 ομάδες που έχουμε κάνει πολύ καλή σεζόν στο πρωτάθλημα και ίσως το Σάββατο να κάνουμε ένα από τα καλύτερα φετινά παιχνίδια, έναν πολύ καλό τελικό Κυπέλλου. Από την πλευρά μας αυτό που ελπίζουμε είναι να προσφέρουμε ένα αξιοπρεπές θέαμα γιατί είτε είσαι φίλος του Ολυμπιακού, είτε του Ατρομήτου πρέπει να το ευχαριστηθείς. Να στηρίξουμε στο γήπεδο την ομάδα ο καθένας με πάθος και να ευχαριστηθούμε τον αγώνα.

Ακόμα και η διοργάνωση της σημερινής συνέντευξης είναι ένα καλό βήμα για να γίνουν καλύτερα τα πράγματα. Πιστεύω ότι όλοι που έχουν να κάνουν με τον τελικό πρέπει να προσέξουν την ατμόσφαιρα γύρω από το ματς, να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε με περισσότερη ηρεμία τα πράγματα και να εστιάσουμε στην αγωνιστική εικόνα των ομάδων».

Ερωτηθείς ο Βαλβέρδε για το αν είναι συναισθηματικά φορτισμένος ελέω τελευταίου ματς, υπογράμμισε:

«Η αλήθεια είναι ότι δεν το σκέφτομαι πολύ. Είμαι συγκεντρωμένος στο παιχνίδι. Ίσως μέχρι τότε το σκεφτώ. Αλλά δεν αρνούμαι ότι για μένα είναι ένα έξτρα κίνητρο. Όταν έχω να προετοιμάσω τόσο σημαντικά παιχνίδια το μυαλό μου είναι συγκεντρωμένο στο παιχνίδι και είναι δύσκολο να με επηρεάσει θέμα συναισθηματικής φύσεως».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ