2012-04-24 18:00:53
Φωτογραφία για Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία
Γράφει ο Παναγιώτης Τσιριγώτης – Ταξίαρχος (Ι) ε.α.

Υποψήφιος Βουλευτής Χανίων

Αγαπημένοι φίλοι,

Με αφορμή της εκλογές της 6ης Μαΐου σας καλώ να αλλάξουμε το πολιτικό- ηθικό και κοινωνικό αδιέξοδο στο οποίο ζούμε. Θα πρέπει πια να σταματήσει η κοροϊδία που μας χαρίζουν καθημερινά. Πάλι εξουσία ζητούν από το λαό, για να του δώσουν το τελειωτικό χτύπημα, αφήνοντας τους εαυτούς τους πλουσιότερους.

Η ψήφος σας είναι πολύ σημαντική, γιατί εσείς θα επιλέξετε εάν επιθυμείτε μνημόνιο που αυτό σημαίνει την πλήρη εξαθλίωση μας: κοινωνικά και ηθικά με την παράλληλη παραχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας και των δικαιωμάτων που απορρέουν από αυτήν.

Ή εσείς θα επιλέξετε εάν επιθυμείται απαλλαγή από το μνημόνιο και τη δημιουργία μιας Ελλάδας που θα βασίζεται στην δικαιοσύνη, στον πολιτισμό, στο ήθος , στην ισότητα, στις ανθρώπινες αξίες, στην Ανάπτυξη και ενίσχυση της οικονομίας, στην Εθνική μας κυριαρχία.


Σας καλώ να με στηρίξετε με την ψήφο σας για να ξαναδούμε πάλι την Πατρίδα μας και τους ανθρώπους που την απαρτίζουν: υγιείς, ελεύθερους, ανεξάρτητους, αξιοπρεπείς, δίκαιους, ικανούς, ζωντανούς και αισιόδοξους.

Με την ψήφο σας θα καθορίσετε το μέλλον της χώρας μας άλλα και το μέλλον των παιδιών μας, που πασχίζουν από ανεργία, φτώχεια εγκληματικότητα , άγχος, αβεβαιότητα και ανασφάλεια. Θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία (Κάλβος).

Με την ψήφο σας θα διαλέξετε ανάμεσα στην ελευθερία μας ή στο θάνατο μας.
aneksartitoi-ellines
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ