2012-04-24 17:59:20
Φωτογραφία για ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ : ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ...
Στο ξενοδοχείο Ledra Marriott παραχώρησαν συνέντευξη τύπου Ολυμπιακός και Ατρόμητος, ενόψει του Σαββατιάτικου τελικού στο ΟΑΚΑ.

Ας δούμε τι δήλωσε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης :

«Στη σημερινή συνέντευξη Τύπου θέλουμε να ζητήσουμε από τον κόσμο να γεμίσει το ΟΑΚΑ και να μην γίνει το παραμικρό. Εγώ σας λέω ότι δεν θα υπάρξει οπαδός του Ολυμπιακού που θα κάνει το παραμικρό. Στο ΟΑΚΑ μιλούσαμε αλλά δεν μας άκουσε κανείς. Δεν πιστεύω ότι θα κάνει κάτι και οπαδός του Ατρομήτου. Επειδή πάλι εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, έτσι ώστε να μη γίνει το παραμικρό. Έχω παρακολουθήσει πολλούς τελικούς, ιδιαίτερα στην Αγγλία και θέλω να βλέπω τέτοιους αγώνες και στη χώρα μου. Δυστυχώς έχουμε πάλι πληροφορίες ότι προβοκάτορες θα προσπαθήσουν να χαλάσουν τη γιορτή, αλλά δεν θα γίνει το παραμικρό.

Θέλω να βλέπω όλο και περισσότερα παιδιά να αντιμετωπίζουν το ποδόσφαιρο ως παιχνίδι. Σήμερα θα προτείνουμε στην ΕΠΟ να πάρουμε μια Θύρα να τη γεμίσουμε με παιδιά Θέλουμε να προτείνουμε στην ΕΠΟ να αγοράσουμε τα εισιτήρια μιας επιπλέον θύρα για να τη γεμίσουμε με παιδιά των ακαδημιών μας, του Πειραιά, του λεκανοπεδίου της Αττικής και άλλων περιοχών. Ο καλύτερος να κερδίσει από τις ακαδημίες.


Όταν ρωτήθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης για το τι μέτρα έχει πάρει η ΠΑΕ Ολυμπιακός, τόνισε:

«Από την αρχή έχουμε κρατήσει χαμηλούς τόνους και έχουμε ένα πολύ καλό τμήμα. Έχουμε συνεχή επαφή με τους φιλάθλους μας. Έχουμε συναντηθεί με τους φορείς. Έχουμε επίσης μισθώσει 5 συρμούς για να μεταφερθούν με ασφάλεια οι φίλαθλοι μας. Πιστεύω ότι έχουν καταλάβει ότι έχουν διαμορφώσει ένα πολύ καλό κλίμα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αυτοί είναι οι χάκερ...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αυτοί είναι οι χάκερ...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ