2012-04-23 22:07:38
Φωτογραφία για ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΣΤΑΝΚΟΥ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΣΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ, ΕΙΔΙΚΑ ΟΜΑΔΩΝ ΟΠΩΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ο Μπόγκνταν Στάνκου προστέθηκε στην... μεγάλη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού. Ο 24χρονος διεθνής Ρουμάνος επιθετικός τα πηγαίνει πολύ καλά στην Ορντουρσπόρ και ο μάνατζέρ του, Βίκτορ Μπέκαλι μίλησε στο «gazzetta.gr» για το μέλλον του πελάτη του, αφήνοντας ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα.

Αναλυτικά:

Το όνομα του Ρουμάνου Μπόγκνταν Στάνκου προστέθηκε στην μεταγραφική λίστα του Θρύλου εν όψει της επόμενης περιόδου. Ο 24χρονος Ρουμάνος επιθετικός αγωνίζεται με την μορφή δανεισμού στην Ορντούσπορ, από την Γαλατασαράι, αφού δεν ταιριάζει στην φιλοσοφία και το πλάνο του Φατίχ Τερίμ και με δεδομένο ότι ο Κόλιν Καζίμ Ρίτσαρντς θα αποτελέσει οριστικά παρελθόν για τους πρωταθλητές Ελλάδας, οι Τούρκοι μιλούν για δανεισμό.

Με αφορμή την φημολογία που έχει αναπτυχθεί γύρω από τον 24χρονο Ρουμάνο, ο μάνατζερ του διεθνή επιθετικού, Βίκτορ Μπέκαλι, αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον των ερυθρόλευκων:

«Πολλά έχουν ακουστεί για τον Στάνκου, όμως δεν υπάρχει επίσημη πρόταση. Ο πελάτης έχει συμβόλαιο με τη Γαλατά και πρώτα θα συζητήσουμε με την ομάδα. Είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις, ειδικά ομάδων με προοπτική, όπως ο Ολυμπιακός, αρκεί να ικανοποιηθούμε οικονομικά. Υπάρχουν φιλοδοξίες και μπορεί τις επόμενες ημέρες να έχουμε εξελίξεις. Τη δεδομένη στιγμή πάντως δεν υπάρχει επίσημο ενδιαφέρον για αγορά ή δανεισμό...»
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
How To Lose Friends and Alienate Allies
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
How To Lose Friends and Alienate Allies
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ