2012-04-23 16:39:25
Φωτογραφία για Εκλογές 2012…με στρατηγική στόχευση τις Δημοτικές του 2014
Η επιστροφή του Πέτρου Δούκα στα... ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας, σηματοδοτεί την δικαίωση του πρώην υπουργού και την επαναφορά του στα οικονομικά της χώρας, καθώς είναι βέβαιο ότι θα συμμετέχει στο οικονομικό επιτελείο της νέας κυβέρνησης, ενώ παράλληλα ενεργοποιείται πλήρως ο μηχανισμός Έβερτ σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Η πλευρά Καραμανλή, νοιώθει απόλυτα ικανοποιημένη καθώς οι αποκλεισμένοι βουλευτές της υπόθεσης Βατοπεδίου,  επανήλθαν στα ψηφοδέλτια μετά τη δικαίωσή τους, πράγμα που ήταν και αιτία αποκλεισμού τους από τον πρώην πρωθυπουργό.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς, επαναφέροντας τον Πέτρο Δούκα στο ψηφοδέλτιο του υπολοίπου Αττικής, πίσω από το μυαλό του, έχει και τις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές, πράγμα που σημαίνει ότι η Αλεξία Έβερτ- ιδιαίτερα αγαπητή από τους Αθηναίους- σίγουρα θα δώσει τη μάχη για τη Δημαρχία της Αθήνας.

Αφού διαφαίνεται, ότι ο Νικήτας Κακλαμάνης, μετά την εκλογή του στην Ά Αθηνών, ανοίγει τον δρόμο στο Δήμο και μάλλον θα παράσχει τις υπηρεσίες του από το αντίστοιχο υπουργείο Εσωτερικών.


Οι καραμπόλες πολλές, διότι ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, θα κινηθεί μετά την εκλογή του στην ΄Β Αθηνών, σε στρατηγικού χαρακτήρα  υπουργείο, με τελικό στόχο την περιφέρεια Αττικής, δίνοντας, έτσι την ευχέρεια στον Αντώνη Σαμαρά, να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για νίκη στον μεγαλύτερο Δήμο της χώρας καθώς και στην περιφέρεια Αττικής, αφού ο επικεφαλής Βασίλης Κικίλιας είναι βέβαιο ότι θα είναι ένας από τους νεότερους και πλέον δυναμικούς υπουργούς.

prionokordela.gr 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ