2012-04-23 15:11:31
Φωτογραφία για Μασάδο:Ήταν το τελευταίο παιχνίδι, ένα πολύ στενάχωρο παιχνίδι, γιατί ήταν κεκλεισμένων των θυρών
"Ήταν το τελευταίο παιχνίδι, ένα πολύ στενάχωρο παιχνίδι, γιατί ήταν κεκλεισμένων των θυρών, δεν είχαμε οπαδούς και δεν αποδώσαμε το καλύτερο δυνατό".

"Ο ρυθμός ήταν πολύ αργός, χρειάστηκε η ομάδα μου να βρεθεί πίσω για αν θυμηθεί ότι πρέπει να παίξει

ποδόσφαιρο.

Εκεί ανακτήσαμε τον έλεγχο, είχαμε κυκλοφορία, αλλά δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες. Ισοφαρίσαμε, αλλά δεν είχαμε πολλές ευκαιρίες για να προηγηθούμε και έτσι ήρθε η ισοπαλία. Είχαμε πολλές απουσίες, παίξαμε χωρίς τον Νέτο, Φατί, Γιαννιώτας, Καζναφέρης, Σανκαρέ, οι οποίοι ίσως θα έδιναν περισσότερες λύσεις για να έχουμε καλύτερη εικόνα".

Σε ερώτηση για το πως κρίνει την παρουσία του στην ομάδα και ποιες είναι οι πρώτες σκέψεις για την επόμενη χρονιά και απάντησε: "Όσον αφορά το μέλλον μου θα πρέπει να κριθώ για το τετράμηνό μου εδώ. Οταν έφτασα στην ομάδα είχαν καθίσει δύο προπονητές και σε 16 παιχνίδια είχαν 18 βαθμούς, εμείς σε 14 παιχνίδια κάναμε 22 πόντους.


Θέλω να χωρίσω την παρουσία μου σε δύο μέρη, το πρώτο μέχρι και τον Αστέρα Τρίπολης, 11 παιχνίδια που πήγαν αρκετά καλά για μας, είχαμε δύο ήττες εκτός έδρας από τους πρωτοπόρους, Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, δύο ισοπαλίες με τον ΠΑΟΚ και τη Λιβαδειά εκτός έδρας, ένα ισόπαλο με τον Εργοτέλη εδώ και τα υπόλοιπα νικηφόρα.

Αν είχαμε διατηρήσει αυτή την πρόοδο και τη συγκομιδή θα μπορούσε να είναι και τρίτη. Αν ανατρέξεις στο παρελθόν εκεί που είχε 1,1 βαθμό ανά παιχνίδι, εμείς ανά μέσο όρο είχαμε 1,9 βαθμούς μέσο όρο στα 11 παιχνίδια. Αυτή η αγωνιστική πρόοδος μας έκανε να ατενίζουμε το μέλλον καλύτερα και θα μπορούσαμε να μπούμε στα πλέι οφ. Δυστυχώς στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές, άλλαξαν πολύ τα πράγματα, ξεκινώντας από μια ανόητη ενέργεια ενός οπαδού που οδήγησε στην διακοπή ενός ολόκληρου παιχνιδιού.

Δεν μας δόθηκε η ευκαιρία να συνεχίσουμε, χάσαμε το παιχνίδι, χάσαμε τρεις βαθμούς από το πρωτάθλημα και χάσαμε και τη θέση μας. Βλέποντας την ομάδα που διεκδικούσε την 5η ή 6η θέση από μια δικαστική απόφαση βρέθηκε να έχει χάσει τρεις βαθμούς και ένα παιχνίδι. Αυτό μας έφερε πολύ πίσω. Δεν είναι νούμερα που τα βγάζουμε από το μυαλό μας. Μπορείτε να δείτε ότι στον δεύτερο γύρο ήμασταν τρίτοι στο πρωτάθλημα. Αυτά μπορούν να αξιολογηθούν και να πούμε ότι έχουμε αποδείξει ένα μέρος της δουλειάς μας.

Από εκεί και πέρα, αν ανατρέξουμε στην βαθμολογική κατάταξη είναι μια ντροπιαστική θέση για την ιστορία της ομάδας και ίσως εκεί το δικό μου μέλλον στην ομάδα να είναι λίγο πιο μακριά... Δεν θέλω να προϊδεάσω κανέναν. Θα υπάρξουν και τελικές διαπραγματεύσεις ώστε να κρίνουν το παρελθόν μου, το παρόν μου και το μέλλον μου στην ομάδα αν αυτό θέλει η διοίκηση".
stoiximata
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ