2012-04-23 15:10:04
Φωτογραφία για Νέο θερμό επεισόδιο στο Ζαρό με την ίδια υποψήφια Βουλευτή!
Στο "μάτι του κυκλώνα" φαίνεται πως έχει μπει η υποψήφια Βουλευτής, η οποία στα μάτια των πολιτών μοιάζει με "κόκκινο πανί", με αποτέλεσμα, οι ίδιοι να της ορμούν και να της επιτίθενται!

Μετά το περιστατικό που καταγράφηκε στο χωριό Πλώρα της Μεσαράς, ένα νέο βγήκε χθες στη δημοσιότητα.

Όπως μάθαμε η ίδια υποψήφια, έπεσε θύμα νέου επεισοδίου - φραστικού αυτή τη φορά - στο Ζαρό!

Στη διάρκεια της καθιερωμένης της βόλτας στα χωριά, στα πλαίσια του προεκλογικού της αγώνα, η συγκεκριμένη κυρία, πέρασε και από το χωριό της νότιας ρίζας του Ψηλορείτη.

Εκεί σταμάτησε έξω από ένα εκ των καφενείων του χωριού και μπήκε μέσα για να μιλήσει στους θαμώνες. Μόλις όμως εκείνοι την είδαν ανασηκώθηκαν από τις καρέκλες τους. Ο καφετζής, τότε, ως άλλος ειρηνοποιός, έσπευσε να της πει ότι δεν είναι επιθυμητή.

Τότε ήταν που η κυρία "μουλάρωσε" και ξεκίνησε να μιλάει και να αραδιάζει επιχειρήματα χωρίς σταματημό, για να προκαλέσει τον ξεσηκωμό των πολιτών!


"Τελικά ο καφετζής, την έβγαλε με τα χίλια ζόρια έξω από το καφενείο, με το επεισόδιο να μην παίρνει άλλες πιο δυσάρεστες διαστάσεις", είπε αυτόπτης μάρτυρας στο CretePlus.

Αν μη τι άλλο πάντως, η υποψήφια θα πρέπει να σκεφτεί σοβαρά να κόψει τις βόλτες στα χωριά, γιατί το ρητό λέει "μια του κλέφτη, δύο του κλέφτη, τρεις και η κακή του μοίρα"...

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος της ίδιας στην Πλώρα, κάποιος πέταξε μέχρι και καρέκλα εναντίον της και αυτό λέει πολλά...
creteplus.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ