2012-04-23 14:30:53
Φωτογραφία για Γεωργιάδης : «Καμμένος είπα όχι κανονικός Έλλην. Οι Έλληνες είναι σοβαροί και όχι γελοίοι».
Διαβάστε και τις προτάσεις «βασανισμού» που προτείνει για τον εαυτό του Πυρ και μανία με τον Πάνο Καμμένο στο twitter ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, με τα σχόλια να πέφτουν βροχή ανάμεσα σε απλούς πολίτες και τον βουλευτή.

«Καμμένος: το Κράτος έχει ετήσια έσοδα 90 δις! Δείτε όλους του Προϋπολογισμούς ποτέ δεν ξεπεράσαμε τα 54 δις. Τι να πω; Μινχάουζεν…», ήταν ένα από τα πρώτα του tweets με αναφορά στον αρχηγό των «Ανεξάρτητων Ελλήνων». Με το επιτόκιο του euribor έχει ξεκινήσει μια μεγάλη διαδικτυακή συζήτηση στο twitter, με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας να σημειώνει σε κάποιο από τα τελευταία του tweets «Καμμένος είπα όχι κανονικός Έλλην. Οι Έλληνες είναι σοβαροί και όχι γελοίοι».

Η διαδικτυακή συζήτηση στο twitter άναψε με δηκτικά σχόλια πολιτών και τον Άδωνι Γεωργιάδη να προτείνει εκτός πριν από την κρεμάλα που ισχυρίζεται κάποιος ότι του χρειάζεται να προηγηθούν πίσσα και πούπουλα, φάλαγγα και ηλεκτροσόκ.

Ο Πάνος Καμμένος είχε εξαπολύσει την Κυριακή επίθεση κατά του Αντώνη Σαμαρά που παρουσίαζε το πρόγραμμα «Ζάππειο 3″, χαρακτηρίζοντάς τον συνέταιρο του Ευάγγελου Βενιζέλου.

Πηγή:parapolitika.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ