2012-04-23 14:30:22
Φωτογραφία για «Μπορεί η Τσέλσι μέσα στο Καμπ Νου»
Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Τσέλσι στον επαναληπτικό ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ και το BBC ζήτησε την γνώμη ενός ανθρώπου που έχει ζήσει και τις δύο πλευρές. Ο λόγος για τον Έιντουρ Γκούντγιονσεν ο οποίος τόνισε ότι οι «μπλε» μπορούν να τα καταφέρουν στην Ισπανία.

«Η Τσέλσι απέκτησε μεγάλη ελπίδα με τον τρόπο που αμύνθηκε στο Στάμφορντ Μπριτζ», ανέφερε αρχικά ο Γκούντγιονσεν για να προσθέσει στη συνέχεια: «Προκάλεσε λίγο την τύχη της αλλά πίστεψε στη νίκη». Τώρα οι Λονδρέζοι ταξιδεύουν στην Βαρκελώνη για τον επαναληπτικό όπου θα αντιμετωπίσουν μία πληγωμένη Μπαρτσελόνα μετά και την ήττα από την Ρεάλ.

Ο άσος της ΑΕΚ τόνισε ότι αν η Τσέλσι δείξει την ίδια αμυντική συμπεριφορά έχει ελπίδες πρόκρισης. «Στο Στάμφορντ Μπριτζ ήταν τακτικά οργανωμένοι. Περιόρισαν τον χώρο για την Μπαρτσελόνα. Θα πρέπει να το κάνει αυτό για 90 λεπτά στο Καμπ Νου. Είναι δύσκολη αποστολή αλλά το έχει κάνει ήδη μία φορά».


Οι «μπλαουγκράνα» ήταν αήττητοι (μέχρι το Σάββατο) εντός έδρας την φετινή σεζόν έχοντας  σκοράρει 105 γκολ. Παρόλα αυτά η Μπαρτσελόνα δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την Τσέλσι στις έξι τελευταίες αναμετρήσεις τους. Ο Γκούντγιονσεν ο οποίος έχει πάνω από 70 συμμετοχές με τους Καταλανούς αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα που θα αντιμετωπίσουν οι «μπλε».

«Είναι μαγικές βραδιές. Ο κόσμος υποστηρίζιε θερμά την ομάδα σε τέτοιες περιπτώσεις. Είναι απαιτητικό κοινό, ειδικά στο πρωτάθλημα, θέλει να τους ικανοποιείς. Αλλά όταν γνωρίζουν ότι η ομάδα τους χρειάζεται πραγματικά βρίσκονται δίπλα στους ποδοσφαιριστές».

Η Τσέλσι υπό τις οδηγίες του Ρομπέρτο Ντι Ματέο έχει μεταμορφωθεί προς το καλύτερο και ο Ισλανδός πιστεύει ότι ο Ιταλός έχει αποδείξει ότι μπορεί να γίνει μόνιμος. «Νομίζω ότι έχει δείξει ότι μπορεί. Ήδη έχει αλλάξει την τύχη της ομάδας, η οποία παλεύει με αξιώσεις για την τέταρτη θέση, ενώ έχει προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας, ενώ βρίσκεται και στον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Έχει πάρει κάποιες τολμηρές αποφάσεις  και οι παίκτες δουλεύουν για χάρη του. Κάνει την δουλειά όπως αυτός θεωρεί ότι είναι σωστή και μέχρι στιγμής όλα πάνε καλά».    

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ