2012-04-23 11:36:18
Φωτογραφία για Firefox 12: με SpeedDial και Silent Update
Η Mozilla ξεκίνησε τη διάθεση του Firefox 12. Ένας από τους μεγαλύτερους νεωτερισμούς αυτής της έκδοσης είναι η απλοποίηση του setup: κατά την εγκατάσταση του Firefox 12 δημιουργείται ένας update manager ο οποίος θα κάνει αυτόματα τα updates στις μελλοντικές εκδόσεις χωρίς να χρειάζεται η επέμβαση του χρήστη.

Η χρήση του update manager είναι, ωστόσο, προαιρετική. Αν θέλετε να εγκρίνετε την εγκατάσταση μιας νέας έκδοσης τότε μπορείτε να απενεργοποιήσετε αυτή τη λειτουργία.

Επιπλέον έχει μικρές βελτιστοποιήσεις στην επιφάνεια εργασίας του browser ενώ βελτιώθηκε και η λειτουργία αναζήτησης.

Εκτός από τις επίσημες αλλαγές η Mozilla ενσωμάτωσε στη νέα έκδοση και μια κρυμμένη λειτουργία: το SpeedDial view για τις σελίδες του Web που επισκέπτεστε συχνά. Για να ενεργοποιήσετε αυτή τη λειτουργία πληκτρολογήστε "about:config" στην μπάρα διευθύνσεων και αποδεχθείτε την προειδοποίηση.

Ακολούθως ψάξτε για την εισαγωγή "browser.newtabpage.enabled" και δώστε της την τιμή "true". Μετά αλλάξτε την τιμή της παραμέτρου "browser.newtab.url" σε "about:newtab". TO NEWSNOW.GR NA MHN ANTIΓΡΑΦΕΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ PC () ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ

Μετά από μια επαννεκίνηση του Firefox 12 κατά το άνοιγμα μιας καρτέλας θα εμφανίζεται το νέο SpeedDial view, όπου σε εννιά παράθυρα προεπισκόπησης θα εμφανίζονται οι σελίδες του Web που επισκέπτεστε πιο συχνά.

O Firefox 12 διατίθεται επίσημα αύριο ενώ μπορείτε να τον κατεβάσετε από εδώ.
pcnea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Βοήθειααααα, στο σπίτι
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Βοήθειααααα, στο σπίτι
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ