2012-04-23 11:30:08
Φωτογραφία για «Να βοηθήσω τoν Παναθηναϊκό»
Ο Γιάννης Αλαφούζος μέσω του twitter δίνει ελπίδα στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού για την επόμενη μέρα, αναφέροντας πως βασικός στόχος είναι η επιβίωση του συλλόγου.

Ο Ελληνας επιχειρηματίας έχει έτοιμο το πλάνο του για τον Παναθηναϊκό και δέχεται πολύ συχνά μέσω twitter αρκετές ερωτήσεις από φίλους του τριφυλλιού και δεν διστάζει να τους απαντήσει.

Δείτε παρακάτω μερικά από τα λεγόμενα του Αλαφούζου:

«Βασικός στόχος η επιβίωση του ΠΑΟ. Ξεκινάμε μια διαφορετική καινούργια προσπάθεια. Δυστυχώς μαγικές λύσεις δεν υπάρχουν. Τα προβλήματα, χρέη, UEFA, ΓΗΠΕΛ κλπ., είναι δυστυχώς δεδομένα. Η καινούργια προσπάθεια θα κληθεί να τα αντιμετωπίσει. Άλλα προβλήματα θα λυθούν άμεσα, άλλα θα παρακαμφθούν. Η μέθοδος ‘Γόρδιος δεσμός’ ίσως ενδεδειγμένη για γήπεδο».

Για το δικό του ρόλο: «Εγώ απλώς θα βοηθήσω στην οργάνωση της διάσωσης. Δεν έχω άλλες φιλοδοξίες. Η φιλοδοξία μου είναι μόνο να βοηθήσω στην διάσωση του Παναθηναϊκού».


Για τους άξονες του σχεδίου: «Κάθε σχέδιο έχει κινδύνους όλοι πρέπει να συνεισφέρουν αναλόγως των δυνατοτήτων τους είμαι συγκρατημένα αισιόδοξος. Συμφωνώ ότι θα πρέπει να βρεθεί ικανή διοίκηση. Η ισχύς εν τη ενώσει».

Για όσους αμφιβάλουν για το πόσο μπορεί να δώσει λύση ο κόσμος και θεωρούν πως αυτή μπορεί να δοθεί μόνο από έναν ισχυρό επιχειρηματία: «Μήπως υπερτιμάτε τις δικές μου δυνατότητες και υποτιμάτε την δύναμη του ενός εκατομμυρίου επτακοσίων χιλιάδων οπαδών του ΠΑΟ; Η ιδέα που προτείνεται εφαρμόζεται σε πολλές ευρωπαϊκές ομάδες».

Για τα θετικά σχόλια που απέσπασε από αρκετό κόσμο: «Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη. Κάποιοι προσπαθούν ακόμη».

Πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ