2012-04-23 07:49:04
Φωτογραφία για Προχωρούν τα πολυώροφα παρκινγκ στην Λάρνακα
Ο Δήμος Λάρνακας προχωρεί στα σχέδια του για την δημιουργία δύο πολυώροφων χώρων στάθμευσης στο Αστικό Εμπορικό Κέντρο της Σκάλας. Ο Δήμαρχος Λάρνακας κ. Ανδρέας Λουρουτζιάτης δήλωσε ότι το θέμα επείγει για να αμβλυνθούν τα προβλήματα στάθμευσης των δημοτών γενικά και το κυκλοφοριακό ειδικά.

«Γενικά το θέμα των χώρων στάθμευσης είναι από τις πλέον ψηλές προτεραιότητες. Έτσι έχουν προγραμματισθεί να γίνουν δύο τέτοιοι χώροι, ο ένας γνωστός σαν πολυώροφος Μαυροειδή και ο δεύτερος στη εμπορική οδό Ερμού», ανέφερε ο Δήμαρχος.

«Είχαμε συνάντηση με την εργοληπτική εταιρεία του έργου και με την Εμπορική Τράπεζα που θα το χρηματοδοτήσει . Ο Δήμος Λάρνακας δεν θέλει να μείνει στα λόγια και στη παρακολούθηση του έργου από τις κερκίδες αλλά να εμπλακεί στις διαδικασίες ώστε να γίνουν το συντομότερο τα έργα μέσα στα πλαίσια του συμβολαίου και των όρων του», πρόσθεσε. Τέλος, καταλήγοντας, ανέφερε πως «ούτως ώστε να διασφαλισθεί αυτό για το όποιο εργάζεται ο Δήμος Λάρνακας ,να γίνουν χώροι στάθμευσης για αναβάθμιση του Αστικού Εμπορικού Κέντρου της Σκάλας, η καλύτερη ποιότητα ζωής των συνδημοτών .
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ