2012-04-21 23:32:10
Φωτογραφία για ΤΟ CLASICO ΣΤΗΝ ΡΕΑΛ... 1-2 ΤΗ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ *ΒΙΝΤΕΟ*
Μπροστά σε 99.252 θεατές στο "Καμπ Νου", η Ρεάλ πήρε μεγάλη νίκη επί της Μπαρτσελόνα 1-2 για την 34η αγωνιστική της Primera Division και ουσιαστικά αγκάλιασε τον τίτλο της πρωταθλήτριας.

H Ρεάλ προηγήθηκε με τον Κεντίρα στο 17ο λεπτό, μετά από ασταθή απόκρουση του Βαλντές και αδράνεια του Πουγιόλ. Η Μπαρτσελόνα έχασε μοναδική ευκαιρία να σκοράρει στο 27’, όταν ο Τσάβι νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Κασίγιας.

H δυνατή βροχή δυσκόλεψε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και στο δεύτερο μέρος, κάτι που βοήθησε τον Μουρίνιο μέχρι το 70’ λεπτό. Σε εκείνο το σημείο, μετά από φάση διαρκείας ο Σάντσες που μόλις είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο βρέθηκε με τη μπάλα σε κενή εστία και με πλασέ ισοφάρισε. Η χαρά των Καταλανών διήρκεσε μόλις ένα λεπτό, καθώς στην επόμενη φάση ο Ρονάλντο έφυγε από πλάγια θέση και με πλασέ έκανε το 1-2.

Με αυτό το αποτέλεσμα η Ρεάλ έφτασε τους 88 βαθμούς έναντι 81 της Μπαρτσελόνα, ενώ απομένουν τέσσερις αγωνιστικές για το φινάλε.

Οι σθνθέσεις:

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βαλντές, Ντάνι Άλβες, Μαστσεράνο, Πουγιόλ, Αντριάνο (74’ Πέδρο), Μπουσκέτς, Τσάβι (69’ Αλέξις Σάντσες), Τιάγκο, Ινιέστα, Μέσι, Τέγιο (81’ Φάμπρεγας).

Στον πάγκο: Πίντο, Μοντόγια, Πικέ, Κεϊτά.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κασίγιας, Αρμπελόα, Ράμος, Πέπε, Κοεντράο, Τσάμπι Αλόνσο, Κεντίρα, Ρονάλντο, Εζίλ, Ντι Μαρία (73’ Γκρανέρο), Μπενζεμά (90'+3' Ιγκουαΐν).

Στον πάγκο: Καγιεχόν, Κακά, Μαρσέλο, Αντάν, Αλμπιόλ.
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ