2012-04-21 18:46:56
Φωτογραφία για Εμφύλιος στη ΝΔ - Πολανίτες εναντίον Μητσοτάκηδων!
Κυριάκος Μητσοτάκης και Γιώργος Συμπιλίδης “ανταλλάσσουν” βαριές κουβέντες μέσω social media.

Για όσους δεν γνωρίζουν ο Συμπιλίδης ήταν αυτός που μαζί με τον Σαμαρά είχαν ρίξει την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας το 1993. Ο Σαμαράς μετά απο 20 χρόνια τον έβαλε υποψήφιο με τη ΝΔ στο Κιλκίς προκαλώντας τις αντιδράσεις εκατοντάδων στελεχών του κόμματος όπου και τελικώς έκανε πίσω αποσυροντάς τον. Οι πληροφορίες πάντως που διαρρέουν είναι οτι ο Σαμαράς θα τον κάνει τελικά εξωκοινοβουλευτικό Υπουργό!

Ο γιος του πρώην πρωθυπουργού και υποψήφιος με τη ΝΔ στη Β' Αθηνών, σχολιάζοντας την αρχική υποψηφιότητα Συμπιλίδη στο νομό Κιλκίς, μίλησε για «πολιτικά εγκλήματα που δεν έχουν παραγραφεί».

Η απάντηση ήρθε μέσω Facebook από τον Γιώργο Συμπιλίδη. «Απαντώντας στον Κυριάκο Μητσοτάκη, έχω να δηλώσω ότι αισθάνομαι υπερήφανος, γιατί απάλλαξα την παράταξη απ' τον πατέρα του. Εάν αισθάνεται ότι ο αρχηγός του είναι πολιτικός εγκληματίας, ας πάει να κολλήσει κανένα ένσημο και να μην ζει με τα λεφτά του ελληνικού λαού» έγραψε καυστικά.

Λίγο αργότερα ήρθε και η απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη: «Καταλαβαίνω την πίκρα σου. 20 χρόνια περίμενες να εξαργυρώσεις και πολιτικά τα τριάκοντα αργύρια και πάλι απ' έξω βρέθηκες».
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ