2012-04-21 12:12:13
Φωτογραφία για «Συζητώ με αρκετούς αλλά δε θα τους κάνω διαφήμιση»
 Ο Ζήσης Βρύζας μέσω γραπτής του δήλωσης στην επίσημηιστοσελίδα της ομάδας, θέλει να ξεκαθαρίσει τα πράγματα σε ότι έχει να κάνει μετις συναντήσεις που έχει με διάφορους επιχειρηματίες και που αφορούν τηνοικονομική ενίσχυση της ομάδας. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ξεκαθαρίζει πώς  κάνει συνεχώς συναντήσεις αλλά επιμελώς δεν τιςδημοσιοποιεί αφού δεν υπάρχει κάτι οριστικό. Επίσης τονίζει πώς για ναεπενδύσει κάποιος στον ΠΑΟΚ θα πρέπει να συζητήσει με τον ΑΣ και να προσκομίσειεγγυητική τραπέζης ύψους πέντε εκατομμυρίων ευρώ.

Η γραπτή δήλωση του προέδρου τηςΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Λόγω του πλήθους των δημοσιευμάτων των τελευταίων ημερών σχετικά μετις επαφές μου με διάφορους επιχειρηματίες με σκοπό την ανεύρεση επενδυτών γιατην ομάδα, θα ήθελα να προχωρήσω σε ορισμένες διευκρινίσεις για να μηνδημιουργείται σύγχυση στον κόσμο μας. Καταρχήν είναι αλήθεια ότι τουτελευταίους μήνες έχω επιδοθεί σε μια προσπάθεια προσέγγισης οποιουδήποτε έχειτην δυνατότητα και τη διάθεση να βοηθήσει διοικητικά και οικονομικά την Π.Α.Ε .Π.Α.Ο.Κ
. Έχω κάνει δεκάδες συναντήσεις χωρίς ωστόσο ακόμη να είμαι σε θέση να δημοσιοποιήσω τα αποτελέσματάτους, αλλά και τους συνομιλητές μου. Θεωρώ ότι η δημοσιοποίηση στερεί απότέτοιου είδους επαφές την σοβαρότητα και το κύρος που τους αρμόζει. Όσον αφοράτα δημοσιεύματα, που  παρά την θέλησή μουείδαν το φως της δημοσιότητας, ξεκαθαρίζω ότι από τους συνομιλητές μου έχω ζητήσει την έγγραφη εκδήλωσηενδιαφέροντος για την επένδυσή τους στην ομάδα, καθώς και εγγυητική Τραπέζηςύψους τουλάχιστον 5 εκατομμυρίων, προκειμένου με τη σειρά μου να μεταφέρωεπίσημα πια το ενδιαφέρον τους στον Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ. που είναι και ο αρμόδιος ναέχει τον τελευταίο λόγο. Μέχρι τότε όλα έχουν ανεπίσημο και θεωρητικόχαρακτήρα. Αντιλαμβάνομαι το ενδιαφέρον των φιλάθλων, όπως και την ανησυχίατους για το μέλλον της αγαπημένης τους ομάδας. Γι΄αυτό σκοπεύω άμεσα να τουςενημερώσω επίσημα μέσω συνέντευξης Τύπου τις επόμενες ημέρες.  Είμαι όμως αποφασισμένος μέχρι τότε να μηναφήσω την προβολή και την διαφήμιση προσώπων στην πλάτη του Π.Α.Ο.Κ., πράγμαπου μας έχει δημιουργήσει πολλά προβλήματα τα τελευταία χρόνια».

Ζήσης Βρύζας

Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος

ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ.
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ