2014-03-31 10:26:12
Φωτογραφία για ΣΟΥΝΑΣ : ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...
Ο Δημήτρης Σουνάς διευκρίνισε πως ο Άρης αν και υποβιβασμένος δεν θα τα... παρατήσει έως το τέλος.

«Είμαστε απογοητευμένοι με τον υποβιβασμό, γιατί ο Άρης είναι μία μεγάλη ομάδα με τεράστιο λαό. Αφού τα πάντα έχουν κριθεί, είπαμε να μπούμε στο γήπεδο και να διασκεδάσουμε το παιχνίδι. Δεν θα τα παρατήσουμε και ας έχουμε πέσει. Το ίδιο θα κάνουμε και στα δύο ματς που απομένουν μέχρι να ολοκληρωθεί η χρονιά. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο στις δύο τελευταίες αγωνιστικές», δήλωσε ο Σουνάς στη ΝOVA.

Ειδικότερα ο παίκτης του Άρη επισήμανε για:

Την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό: «Δεν είχαμε τίποτα να χάσουμε. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Αμυντικά πήγαμε καλά, αφού δεν αφήσαμε χώρους στον αντίπαλο και γενικά αποδώσαμε καλά».

Το γεγονός ότι θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί: «Αν ήμασταν λίγο τυχεροί θα μπορούσαμε να πετύχουμε ένα γκολ. Όπως είπα και πριν πατούσαμε καλά στο γήπεδο, είχαμε καλή κυκλοφορία αλλά σταθήκαμε άτυχοι».

Το ότι δεν πτοήθηκαν οι παίκτες του Άρη από τον υποβιβασμό: «Όλοι είμαστε πολύ απογοητευμένοι και στεναχωρημένοι. Ο Άρης είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα με τεράστιο κόσμο. Εμείς είπαμε να μπούμε στο γήπεδο για να παίξουμε ποδόσφαιρο και να πάρουμε ότι περισσότερο».

Τα δύο επόμενα ματς: «Εφόσον μαθηματικά έχουμε υποβιβαστεί και στα δύο επόμενα ματς θα δώσουμε ότι καλύτερο έχουμε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ