2012-04-20 16:56:54
Φωτογραφία για Μέτρα... ασφαλείας για τον Βενιζέλο!
Κορυφώνονται αυτή την ώρα τα μέτρα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου ενόψει της επίσκεψης του Ευάγγελου Βενιζέλου σήμερα στο Ηράκλειο. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναμένεται, σύμφωνα με τους προγραμματισμούς... που υπάρχουν, να μείνει στο Ηράκλειο για λίγες ώρες ωστόσο αυτές είναι αρκετές για να σημάνουν συναγερμό στις διωκτικές αρχές που έχουν λάβει δρακόντεια μέτρα. 

Εξάλλου υπάρχουν πάντα φόβοι για επεισόδια αφού φαίνεται να έχουν περάσει ανεπιστρεπτί οι εποχές που οι πρόεδροι των μεγάλων κομμάτων ξεσήκωναν κύμματα συγκίνησης, σήμερα ξεσηκώνουν κύμματα αγανάκτησης και αυτό το γνωρίζει καλά η Ελληνική Αστυνομία τόσο σε τοπικό όσο και σε κεντρικό επίπεδο.

Πιο συγκεκριμένα το σύνολο σχεδόν των δυνάμεων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηρακλείου βρίσκεται -κυριολεκτικά- επί ποδός από τις 2 το μεσημέρι ενώ η λήξη του συναγερμού είναι με την αναχώρηση του προέδρου του Κινήματος.


Ειδικές ομάδες, ΤΑΕ, άνδρες των αστυνομικών τμημάτων, ασφαλίτες, τροχονόμοι θα είναι στα μέτρα για τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Θα βρίσκονται στο αεροδρόμιο κατά την άφιξη του αλλά και στο ξενοδοχείο που θα καταλύσει για λίγες ώρες. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν ζώσει το ξενοδοχειακό...μέγαρο στο κέντρο της πόλης, όπου θα μείνει για λίγες ώρες ο αρχηγός έτσι ώστε να αποκλειστεί κάθε ενδεχόμενο να πλησιάζουν τον πρόεδρο δυσαρεστημένοι ή αγριεμένοι πολίτες που έτσι κι αλλιώς είναι πολλοί αυτοί την εποχή.

Στη συνέχεια, τα μέτρα θα αναπτυχθούν κατά μήκος της παραλιακής λεωφόρου μέχρι και το Κλειστό στάδιο του Λίντο όπου και θα είναι η ομιλία αργά το απόγευμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά τη μετακίνηση του προέδρου από και προς το αεροδρόμιο αλλά και το σημείο της ομιλίας του, σύμφωνα με πληροφορίες, θα κλείνει ο δρόμος για να περνάει η πομπή. Έτσι θα σταματά η κυκλοφορία των οχημάτων οπότε οι οδηγοί είτε θα πρέπει να είναι υπομονετικοί, είτε θα πρέπει να αποφύγουν τους δρόμους αυτούς.

Αναφορικά με το Κλειστό στάδιο του Λίντο, εκεί, θα βρίσκονται από νωρίς όλες οι διαθέσιμες δυνάμεις του σώματος στο νομό - με τις διμοιρίες να έχουν τον πρώτο λόγο γύρω από το γήπεδο- ενώ μέτρα θα υπάρχουν και στο εσωτερικό του γηπέδου.

Η Ελληνική Αστυνομία στο νομό Ηρακλείου φαίνεται ότι είναι καθ΄όλα έτοιμη να ανταπεξέλθει στη διαδικασία των εκλογών της 6ης Μαίου που, όμως δε θα μοιάζουν με καμία προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση. Αν τα προηγούμενα χρόνια η ΕΛΑΣ χρειαζόταν για να απομακρύνει τους οπαδούς από τους πολιτικούς αρχηγούς, τώρα, όπως όλα δείχνουν, είναι εκεί για να φροντίζει για την ασφάλεια τους.

prismanews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ