2012-04-20 14:57:56
Φωτογραφία για Δικογραφίες σε βάρος τριών γιατρών για φορολογικές παραβάσεις
Δικογραφίες σε βάρος τριών γιατρών σχηματίσθηκαν για μη έκδοση αποδείξεων παροχής υπηρεσιών και για άλλες συναφείς φορολογικές παραβάσεις.

Ειδικότερα στη διάρκεια αστυνομικών φορολογικών ελέγχων από τις 10 έως τις 18 Απριλίου διαπιστώθηκαν παραβάσεις του Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων (Κ.Β.Σ.):

- Σε ιατρείο μαιευτήρα-χειρούργου γυναικολόγου στο Κερατσίνι. Ο γιατρός δεν είχε καταχωρήσει ασθενή στο βιβλίο επίσκεψης ασθενών και δεν είχε εκδώσει απόδειξη παροχής υπηρεσιών.

- Σε ιατρείο χειρούργου-οδοντιάτρου στην Ανάβυσσο. Ο γιατρός δεν εξέδωσε απόδειξη παροχής υπηρεσιών και δεν υπήρχε σχετική εγγραφή ασθενούς στο βιβλίο επίσκεψης ασθενών. Επιπλέον, παρατηρήθηκαν προγενέστερες εγγραφές από την ημερομηνία θεώρησης του τηρούμενου Βιβλίου Εσόδων - Εξόδων.

-Σε ιατρείο, επίσης χειρούργου οδοντιάτρου, το οποίο συστεγάζεται με το προηγούμενο, ο γιατρός δεν καταχωρούσε εγγραφές στο βιβλίο επίσκεψης ασθενών, δεν είχε εκδώσει αποδείξεις παροχής υπηρεσιών και παρατηρήθηκαν προγενέστερες εγγραφές από την ημερομηνία θεώρησης του τηρούμενου Βιβλίου Εσόδων - Εξόδων.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ