2012-04-20 14:54:05
Φωτογραφία για Χρυσή Αυγή εναντίον ΛΑΟΣ...
Στην ιστοσελίδα του κόμματος της Χρυσής Αυγής λαμβάνει χώρα σήμερα άλλο ένα επεισόδιο από το σήριαλ της ατελείωτης κόντρας Χρυσής Αυγής - ΛΑΟΣ!!

Εκεί διαβάζουμε ότι ο Γιώργος Καρατζαφέρης είναι πολυτικάντης. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ:

Στην ιστοσελίδα του μνημονιακού τηλεπτώματος ΛάΟΣ, της 19ης Απριλίου, υπάρχει το παρακάτω άρθρο, με τον ειρωνικό τίτλο «Το λάθος του Έλληνα… είναι ότι ζει πολύ»:

Μονόδρομο θεωρεί για τη χώρα μας ο πρόεδρος της Κομισιόν Μπαρόζο τις μειώσεις σε μισθούς, συντάξεις, φαρμακευτικές και προνοιακές δαπάνες, εξαιτίας της οικονομικής κρίσεως αλλά… και για έναν επιπλέον λόγο: οι Έλληνες έχουν μεγαλύτερο προσδόκιμο ζωής από τους άλλους Ευρωπαίους! Δηλαδή το λάθος των Ελλήνων είναι ότι ζουν πολύ, σύμφωνα με τον Μπαρόζο, και ζητούν κάτι εξαιρετικά “σπάνιο”… ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, η οποία είναι περιττή αφού εμείς οι Έλληνες ζούμε ούτως η άλλως περισσότερο. Και η παρωδία συνεχίζεται αφού όπως αναφέρει στις 41 σελίδες όπου περικλείει το σχέδιό του ο Ζοζέ Μπαρόζο, το προσδόκιμο ζωής στη χώρα μας το 2010 έφτασε στα 78,4 χρόνια για τους άνδρες και 82,8 χρόνια για τις γυναίκες (όταν το αντίστοιχο για την ΕΕ των 27 κρατών μελών ήταν το 2008 76,4 και 82,4).


Έλα όμως που αυτό, το ότι ο Έλληνας ζει πολύ επειδή έχει ανέβει το προσδόκιμο ζωής, δεν το λέει πρώτος ο Μπαρόζο. Το ίδιο (ακριβώς!) έχει πει Έλληνας πολιτικάντης, σε συνέντευξή στο Ζάππειο για την οικονομία, στις 5 Μαρτίου του 2010, υπερθεματίζοντας στην αύξηση των ορίων ηλικίας για συνταξιοδότηση, που προωθούσε η κυβέρνηση Jeffrey: «Πρόκειται για ρεαλιστικά μέτρα που κινούνται στη σωστή κατεύθυνση. Το προσδόκιμο ζωής έχει αυξηθεί κατά 10 χρόνια από το 1961 που θεσπίστηκαν τα όρια για τη σύνταξη. Να αυξηθούν τα όρια συνταξιοδότησης, αρκεί τα 4 τελευταία χρόνια να δουλεύουν οι εργαζόμενοι 4 ημέρες αντί για 5». Ποιος πολιτικάντης τα είχε πει αυτά; Μα, ποιος άλλος; Ο Γ. Καρατζαφέρης!
apospasma.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ