2012-04-20 11:45:06
Φωτογραφία για ΣΕ ΔΙΑΡΚΗ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ ΘΕΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ Ο ΙΒΚΟΒΙΤΣ
Χωρίς το παραμικρό περιθώριο επανάπαυσης στον Ολυμπιακό αφήνουν πίσω τους τη νίκη τους στο ΣΕΦ επί του ΠΑΟΚ, στον πρώτο αγώνα της προημιτελικής σειράς με τους Θεσσαλονικείς.

Οι ερυθρόλευκοι δεν συνάντησαν την παραμικρή δυσκολία απέναντι στον ΠΑΟΚ και πλέον, το μυαλό τους στρέφεται στο αυριανό (21/04) παιχνίδι στην Πυλαία, το οποίο ο Ντούσαν Ίβκοβιτς και ο άμεσος συνεργάτης του στον ερυθρόλευκο πάγκο, Βαγγέλης Αγγέλου, περιμένουν διαφορετικό και παράλληλα πιο δύσκολο. Αυτός είναι, άλλωστε, ο λόγος που το τεχνικό επιτελείο του Θρύλου δεν επιθυμεί να υπάρξει το παραμικρό σημάδι χαλάρωσης, προκειμένου ο Ολυμπιακός να πάρει το «διπλό» και να «καθαρίσει» την πρόκριση στα ημιτελικά.

Οι συγκεκριμένες αναμετρήσεις στο πλαίσιο των πλέι οφ του ελληνικού πρωταθλήματος, εξάλλου χρησιμοποιούνται και ως προετοιμασία για τον ημιτελικό του Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας, με την Μπαρτσελόνα, που είναι προγραμματισμένος για τις 11 Μαΐου.

Στο εικοσαήμερο που μεσολαβεί μέχρι την μεγάλη αναμέτρηση με το συγκρότημα του Τσάβι Πασκουάλ, ο Σέρβος τεχνικός των ερυθρόλευκων θέλει να διατηρήσει η ομάδα του τον καλό αγωνιστικό ρυθμό που έχει βρει το τελευταίο διάστημα και για να συμβεί αυτό θα πρέπει να υπάρχει διαρκής αγωνιστική εγρήγορση.

Άλλωστε όσο περνάει ο καιρός και πλησιάζει η ώρα για τον ημιτελικό με τους Καταλανούς τόσο οι ερυθρόλευκοι σκέφτονται ολοένα και περισσότερο το Φάιναλ Φορ της Κωνσταντινούπολης και προς τα εκεί στρέφουν την προσοχή τους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ