2012-04-20 11:40:29
Φωτογραφία για «Παιδί διαμάντι ο Παναγιωτούδης»
Ο Σταύρος Σαράφης είδε την Τετάρτη το βράδυ να σπάει μετά από45 χρόνια ένα δικό του ρεκόρ αφού ο Παναγιωτούδης σκοράροντας στο 12’ της αναμέτρησηςμε την Δόξα, έγινε ο νεότερος σκόρερ στην ιστορία της ομάδας. Μιλώντας στα «Σπορ»ο «Καίσαρας» μίλησε μεταξύ άλλων για τον χαρακτήρα του νεαρού ποδοσφαιριστή:

«Απ’ό,τι θυμάμαι ήρθε στην ομάδα και ήταν η πρώτη εγγραφή σαν ερασιτέχνης και όχιμεταγραφή. Γεννήθηκε στα Λαγυνά και αυτή η πρώτη εγγραφή στα 12 με 13 τουχρόνια, έγινε στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ. Όταν ήταν προπονητής στην ομάδανέων ο Αλέξης Αλεξίου, τον χρησιμοποίησε κάποιες φορές, παρ’ ότι ήταν πιομικρός σε ηλικία. Και σαν αλλαγή σε κάθε ματς, όλο και έβαζε κάποιο γκολ, ενώείχε την ποδοσφαιρική ποιότητα από την πρώτη στιγμή. Είναι ένα σεμνό παιδί μεπολύ καλό χαρακτήρα. Ένα παιδί πραγματικό διαμάντι, παιδί με τα στοιχεία πουόλοι οι προπονητές θέλουν. Είναι πρώτα απ’ όλα αθλητής και χαίρεσαι ναδουλεύεις με αυτά τα παιδιά
. Με την υπομονή που τον διακρίνει, έφτασε σε αυτότο επίπεδο που βρίσκεται σήμερα. Οι πρώτες ενδείξεις είναι πολύ καλές. Απόμόνος του θα δουλεύει και περισσότερο απ’ ό,τι θέλουν να δουλεύει οι προπονητέςτου. Τέτοιο παιδί είναι. Δύσκολα βρίσκεις τέτοια παιδιά. Δεν έδωσε ποτέ τοπαραμικρό δικαίωμα και είναι πολύ σωστός αθλητής γενικά στη ζωή του και στηνκαθημερινότητά του. Τώρα που το σκέφτομαι, μακάρι κάποιος να με ξεπεράσει καιστα γκολ, αν και δύσκολο το βλέπω, γιατί στη σημερινή εποχή, δεν μπορεί ναπαίξει ένας παίκτης 15 χρόνια στην ίδια ομάδα».
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ