2012-04-20 10:23:02
Φωτογραφία για «Η Jessie J είναι γκέι» αναφέρει νέα βιογραφία
Η ποπ τραγουδίστρια Jessie J είναι 100% ομοφυλόφιλη, σύμφωνα με μια νέα ανεπίσημη βιογραφία που κυκλοφόρησε από τη Chloe Govan, η οποία υποστηρίζει ότι η δισκογραφική της εταιρεία την είχε συμβουλέψει να κρύψει την πραγματική της σεξουαλικότητα Στο βιβλίο με τίτλο “Jessie J: Who's Laughing Now”, που δεν έχει λάβει τη σύμφωνη γνώμη της 24χρονης καλλιτέχνιδας πριν εκδοθεί, η συγγραφέας γράφει ότι «Η Jessie J μπορεί να είχε ερωτικές σχέσεις με άντρες στο παρελθόν, αλλά είναι 100% ομοφυλόφιλη».

Επίσης, υποστηρίζει ότι η βρετανίδα τραγουδίστρια ποτέ στο παρελθόν δεν είχε κρύψει ότι ήταν λεσβία αλλά οι συνεργάτες της θεώρησαν ότι θα ήταν καλύτερο να δηλώσει «bisexual».

«Ορισμένοι θεώρησαν ότι αν ο κόσμος πίστευε ότι ήταν bi θα φαινόταν πιο μοντέρνα, πιο εξωτική και εκκεντρική. Αντιθέτως αν αποκάλυπτε τις πραγματικές σεξουαλικές προτιμήσεις της θα απέκλειε μεγάλη μερίδα θαυμαστών», γράφει η Govan.

Ωστόσο, η Jessie J σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Glamour είχε μιλήσει ξεκάθαρα για την σεξουαλικότητά της: «Όταν ήμουν με την πρώην κοπέλα μου, βγαίναμε έξω και έλεγα σε όλους “Αυτό είναι το κορίτσι μου” και ο κόσμος αντιδρούσε καλά γιατί εγώ αισθανόμουν άνετα με τον εαυτό μου».

Το βιβλίο, που κυκλοφόρησε την Πέμπτη (19/4), αναφέρεται επίσης και στα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει από μικρή, καθώς η Jessie J σε ηλικία 11 ετών διαγνώστηκε ότι πάσχει από το σύνδρομο Wolff-Parkinson-White.
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ