2012-04-20 10:20:14
Φωτογραφία για ΝΤΟΡΣΕΪ: ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ FINAL4
Την κατάκτηση της Ευρωλίγκας έχουν θέσει ως στόχο στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο "onsports.gr", ο Τζόι Ντόρσεϊ. Ο Αμερικανός, απέφυγε να πει μεγάλα λόγια για το τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας Ο κυρίαρχος των ερυθρόλευκων κάτω από τα δύο καλάθια, μίλησε για τους επικείμενους τελικούς του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟ, για το Final 4 της Κωνσταντινούπολης, αλλά και για την πιο τρομακτική στιγμή της καριέρας του, την διάσειση που υπέστη πριν λίγο καιρό.

Αναλυτικά, ο Ντόρσεϊ μίλησε για:

Το ματς με τον ΠΑΟΚ:

«Προσπαθούμε κάθε μέρα να είμαστε καλύτεροι. Θέλουμε να δίνουμε πολύ ενέργεια στο παιχνίδι μας. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε με πολύ ενέργεια, κάναμε φοβερές άμυνες και καθαρίσαμε το παιχνίδι. Ήταν λογικό να... χαλαρώσουμε λίγο στην συνέχεια, αφού η διαφορά ήταν μεγάλη. Τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».

Για τα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται στη συνέχεια:


«Η σεζόν ουσιαστικά ξεκινά τώρα. Κάθε μέρα γινόμαστε καλύτεροι, μέσα από τις προπονήσεις και από τα παιχνίδια. Μέσα από εκεί βελτιωνόμαστε και προετοιμαζόμαστε για το Final 4 και για τους τελικούς του πρωταθλήματος. Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το Final 4. Είναι ο υψηλότερος στόχος που έχουμε θέσει και ο μεγαλύτερος τίτλος της χρονιάς. Θα είναι δύσκολο, όμως θα τα δώσουμε όλα. Όσο για το πρωτάθλημα, πρέπει πρώτα να περάσουμε τον ΠΑΟΚ και ύστερα βλέπουμε...».

Για τον τραυματισμό του:

«Μετά τον τραυματισμό (διάσειση) φοβόμουν πολύ. Μίλησα με τον κόουτς (Ντούσαν Ίβκοβιτς) και με έβαλε οκτώ λεπτά στο πρώτο παιχνίδι που επέστρεψα. Φοβόμουν όμως σε κάθε επαφή. Μετά μίλησα με τη μητέρα μου και μου είπε πως δεν γίνεται να παίζω φοβισμένος. Έτσι απελευθερώθηκα ξανά και όπως είδατε σήμερα δεν είχα ενδοιασμούς να κυνηγάω κάθε φάση».
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ