2012-04-20 08:41:04
Φωτογραφία για Samsung Galaxy S III, Τα πραγματικά χαρακτηριστικά του; Δε νομίζω!
Τις τελευταίες δύο ημέρες έχουν έρθει στη δημοσιότητα πολλά άρθρα τα οποία αναφέρουν τα "πραγματικά" στοιχεία του Samsung Galaxy S III. Η αλήθεια είναι ότι πολλά από αυτά τα sites δημοσίευσαν πρόσφατα ως πραγματικές, κάποιες φωτογραφίες που απεικόνιζαν ένα ΑΛΛΟ κινητό! Τι συμβαίνει αλήθεια;

Στην μάχη των κλικ, θα έχετε παρατηρήσει καθημερινά ότι οι τίτλοι των ιστοσελίδων ενημέρωσης είναι αρκετά παραπλανητικοί, ενώ το περιεχόμενο των άρθρων πολλές φορές αγγίζει τα όρια του αστείου.

Στον χώρο της τεχνολογίας, το Samsung Galaxy S III είναι αυτή τη στιγμή το πιο hot προϊόν. Οποιοδήποτε άρθρο ασχολείται μαζί του "κερδίζει" αυτόματα χιλιάδες εμφανίσεις, ακόμα και αν πρόκειται για ψέμα μεγατόνων.

Eχουν έρθει στη δημοσιότητα δεκάδες άρθρα από ξένα και ελληνικά blogs, τα οποία αναφέρουν ότι σύμφωνα με τις πηγές τους (!), τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Samsung Galaxy S III θα είναι αυτά και αυτά... Ποια είναι όμως η αλήθεια σχετικά με όλα αυτά;


Πρόσφατα είχε δει το φως της δημοσιότητας, μια φωτογραφία του Samsung GT-i9300. Τότε πολλοί από αυτούς τους... ειδήμονες έσπευσαν να παρουσιάσουν τη φωτογραφία ως την πρώτη που αφορά το SGS 3. Σήμερα, το βραζιλιάνικο Gizmodo, έφερε στο φως της δημοσιότητας ακόμα δύο φωτογραφίες που εμφανίζουν ένα αρκετά όμορφο κινητό, το οποίο όπως αποδείχτηκε δεν ήταν άλλο από το Samsung Galaxy M!

Ακόμα και σήμερα λοιπόν και αφού μια σειρά από λάθος εκτιμήσεις έχουν γίνει σχετικά με το Samsung Galaxy S III, πολλά ενημερωτικά sites εμφανίζονται βέβαια για τα τελικά τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής. Ναι, πιθανότατα θα έχει αναγνώριση των κινήσεων του προσώπου, το λεγόμενο Eye-Tracking και πιθανότατα θα είναι τετραπύρηνο, αλλά το πως θα είναι, αν θα είναι κεραμικό το σώμα του ή όχι και το αν θα μοιάζει με το Galaxy S II ή με κάποιο εξωγήινο smartphone 18ης γενιάς το ξέρει η Samsung και μόνο αυτή.

Άλλωστε είναι η πρώτη φορά που παγκοσμίως δεν έχει βρεθεί κανένα εξάρτημα του νέο Galaxy χωρίς την θέληση της Samsung και δεν είναι τυχαίο ότι ακόμα και στις μεγαλύτερες τηλεπικοινωνιακές εταιρείες της Αγγλίας, εμφανίστηκε μόνο ένα κλειδωμένο μεταλλικό κουτί και μια οθόνη!

http://www.goodbyte.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ