2012-04-19 20:46:35
Φωτογραφία για Ερωτικό σκάνδαλο.Η πάμπλουτη κυρία της Εκάλης και ο παντρεμένος υπουργός!
Κορυφαίος υπουργός και πάμπλουτη κυρία της Εκάλης γράφουν τη δική τους παράνομη ερωτική ιστορία τους τελευταίους δύο μήνες. Η είδηση έσκασε σαν βόμβα στους κοσμικούς κύκλους και τα πολιτικά πηγαδάκια, με τον επιτυχημένο πολιτικό να μην πτοείται από τα σχόλια και να συνεχίζει με πάθος να απολαμβάνει την απαγορευμένη περιπέτειά του.

Η γνωριμία τους έγινε σε μια ταραχώδη περίοδο, όταν ο βουλευτής βρισκόταν σε νευραλγικό πόστο της κυβέρνησης. Ήταν μια χρονική στιγμή κατά την οποία η διάσημη κυρία της Εκάλης περνούσε μια προσωπική δοκιμασία και απευθύνθηκε στον υπουργό για να θέσει τα σοβαρά θέματα που την απασχολούσαν. Από τότε διατήρησαν την επαφή, στην αρχή όμως σε καθαρά φιλικό επίπεδο. Κάποια στιγμή ο υπουργός αντιμετώπισε εντάσεις και προβλήματα στο γάμο του. Η φιλία σιγά - σιγά εξελίχθηκε σε φλερτ, το οποίο μετουσιώθηκε σε έρωτα μετά από μία κοινωνική εκδήλωση στην οποία έτυχε να παραβρεθούν. Ακολούθησαν προβέ συναντήσεις σε μυστικά ταξίδια στο εξωτερικό.

Μάλιστα, σύμφωνα με το περιοδικό "Ciao", κατά τη διάρκεια μιας μίνι απόδρασής τους σε εξωτερικό προορισμό, πολλοί αντίκρισαν την εντυπωσιακή γυναίκα να αναχωρεί από το ίδιο αεροδρόμιο, με διαφορά μόνο μιας ημέρας από τον προβεβλημένο πολιτικό. Κανείς βέβαια δεν φανταζόταν βλέποντάς τους μόνους τους πως αυτό γινόταν σκόπιμα για να αποκρύψουν το ειδύλλιο. Όπως και σκόπιμα αποφεύγουν τα πολυσύχναστα μέρη και οι συναντήσεις τους γίνονται σε πολύ "prive club" και ακριβά ξενοδοχεία του εξωτερικού.
Tsouvali
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ