2012-04-19 20:43:48
Φωτογραφία για Η Άντζελα Γκερέκου με συνοδεία 15 αστυνομικών σε λιτανεία του Αγίου Σπυρίδωνα...???
ΛΙΤΑΝΕΙΑ ΤΟΥΑΓΙΟΥ- ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΙ-ΜΕ 15 ΜΥΣΤΙΚΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Γιατί φοβάται τον Λαό;

Γιατίνα  την Πληρώνουμε Εμείς, με τα χαράτσιατους ;

                         Του Γιώργου  Καλούδη,

ΔικηγόρουΑ.Π. &Σ.τ.Ε.

  Επικεφαλής της ΕΠΤΑΝΗΣΙΑΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ

  Στη Λιτανεία του Άγιου μας το Μεγάλο Σάββατοπρωί γίναμε μάρτυρες ενός ασυνήθιστου δυσάρεστου  αποκρουστικού γεγονότος:

  Μόλις βγήκε το ιερό σκήνωμα του Άγιου μας απότον Ι.Ν. του, αριστερά και μπροστά των εκπροσώπων του λαού παρατάχθηκαν  7 μυστικοί άνδρες της κρατικής ασφάλειας καιδεξιά 8  μυστικοί άνδρες της κρατικήςασφάλειας, λες και είμαστε στο καθεστώςΚιμ-Ιλ-Σουνγκ στη Βόρειο Κορέα.

   Όπως έχει προκύψει και από δημοσιεύματα,αυτό έγινε κατ΄επιθυμία της πρώην βουλευτού Κέρκυρας του άλλοτε ΠΑ.ΣΟ.Κ.κ.Άντζελας Γκερέκου-Βοσκοπούλου, η οποία μετά από πάρα πολύ καιρό …εμφανίστηκεσε λιτανεία του Άγιου μας.


   Άλλωστε μόλις αντίκρυσα αυτό το αποκρουστικόθέαμα ρώτησα τον Περιφερειάρχη και τον Δήμαρχο εάν ζήτησαν αυτοί προστασία απότη κρατική ασφάλεια, και μου απάντησαν αρνητικά.

    Από τη Μεγάλη Τετάρτη 11 Απρίλη 2012 πουΔΙΑΛΥΘΗΚΕ η ΒΟΥΛΗ δεν υπάρχουν βουλευτές, παρά μόνον υποψήφιοι βουλευτές καικατά συνέπεια ελέγχεται η νομιμότητα της σχετικής πράξης του Αστυνομικού ΔιευθυντήΚέρκυρας να δημιουργήσει τέτοια έξοδα σε βάρος του λαού ο οποίος δυστυχεί με ταχαράτσια που ψήφισε η κ.Γκερέκου.

  Η πρώην βουλευτής  του άλλοτεΣοσιαλιστικού Κινήματος κ.Γκερέκου     

  Πέραν όμως από αυτό είναι θρησκειολογικά  και σημειολογικά απαράδεκτο στη Λιτανεία του Άγιου να υπάρχουν 15μυστικοί άνδρες της κρατικής ασφάλειας, η παράταξη των οποίων,  υπήρχαν στιγμές που, ξεκινούσε από ιερόσκήνωμα του Αγίου.

   Είναι δημοκρατικά απαράδεκτο διότι:

  Α) Ο βουλευτής, η βουλευτής (ακόμη και η πρώηνκαι νυν υποψήφια βουλευτής)  ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΗΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.  Εάν είναιμισητό πρόσωπο στον λαό, τον οποίο υποτίθεται ότι εκπροσωπεί και του χρειάζεται… συνοδεία-προστασία από 15 μυστικούς (μεπολιτικά ρούχα)  αστυνομικούς  στη λιτανεία του Άγιου μας, επειδή είπε ναισε όλα  τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ και σε όλα τακαταστροφικά νομοσχέδια, τότε εγείρεται μείζον θέμα δημοκρατίας καιαντιπροσωπευτικότητας.

  Β) Αυτότο θέαμα εμένα με προσέβαλε δημοκρατικά και αισθητικά, όπως υποθέτωπροσέβαλε και άλλους απλούς  εκπροσώπουςτου λαού, που δεν είναι επαγγελματίες της πολιτικής,kαι οι οποίοι δεν είναι μισητοί,και  συνάμα δεν θέλουν και δενχρειάζονται δίπλα τους μυστική αστυνομία όταν κυκλοφορούν  και προσβάλλονται από τη παρουσία τους καιμάλιστα στη Λιτανεία του Αγίου Σπυρίδωνα.

  ΕΡΩΤΩΝΤΑΙ:

1)  ΟΣεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κέρκυρας, Παξών και Διαποντίων κ.κ. Νεκτάριος οοποίος έχει το γενικό πρόσταγμα της Λιτανείας του Άγιου μας και ο οποίος εκ τωνπραγμάτων δεν μπορούσε να δεί το θέαμα αυτό:

Σεβασμιώτατε ο Άγιος μας δεν χρειάστηκε ποτέ μυστικήαστυνομία δίπλα του. Θα επιστρέψετε άλλη τέτοια προσβολή της  λιτανείας του Άγιου μας;

Θα προστατεύσετε  εμένακαι όσους άλλους δεν χρειαζόμαστε  δίπλαμας μυστικούς αστυνομικούς ;

2)  ΟΔήμαρχος Κερκυραίων κ.Τρεπεκλής, ο οποίος έχει το πρόσταγμα για το πολιτικότμήμα της Λιτανείας:

Κύριε Δήμαρχε, θα επιτρέψετε ξανά αυτή την αστυνομοκρατία καιαυτό το αποκρουστικό και δυσφημιστικό θέαμα για τους  εκπρόσωπους του λαού ναπεριβάλλονται στη λιτανεία του Άγιου μας, δεξιόθεν και αριστερόθεν, από 15μυστικούς αστυνομικούς;

3)  ΟΠεριφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής κ.Τσιότσιος  Δημήτρης και ο Αστυνομικός ΔιευθυντήςΚέρκυρας κ. Γιώτης  Θεοχάρης:

Α)Η ενέργειά σας αυτή είναι νόμιμη;

Β)Εκτός από εσάς, τους 15 μυστικούς (δίπλα στους εκπροσώπουςτου λαού), είχατε  τοποθετήσει και ακροβολιστές στις στέγες και άλλουςμυστικούς  αστυνομικούς  χωμένους μέσαστο πλήθος, σε σημεία που στο παρελθόν υπήρξαν αποδοκιμασίες;

Γ) Τι συνολικό ποσόμας χρεώσατε να πληρώσουμε, μέσα από τα χαράτσια, όλων αυτών των μυστικώναστυνομικών της κρατικής ασφάλειας, που σίγουρα είναι διπλό ημερομίσθιο λόγωτης αργίας;

 Δ) Ή μήπως με τον νέονόμο που ψήφισαν τα ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΑΣΟΚ& ΝΔ, η παραπάνω αστυνομικήφύλαξη πολυτελείας πληρώθηκε απευθείας από την κ.Γκερέκου;

Σημείωση: Εάν δεν απαντήσετε, μόλις ανοίξει η επόμενη Βουλή ελπίζωότι θα κατατεθεί το ίδιο κείμενο ως σχετική ερώτηση από κάποιο  φίλο βουλευτή.

  Διότι όταν μας κόβουντο ηλεκτρικό ρεύμα μολονότι πληρώσαμε το ηλεκτρικό ρεύμα στη ΔΕΗ αλλά δενέχουμε να πληρώσουμε το χαράτσι,

 όταν εξαθλιώνουν τολαό,

 όταν εξαφανίζουν απόδόλο τη μικρή και μεσαία τάξη,

όταν εξαφανίζουν τους δικηγόρους και δίνουν το δικαίωμα  σε μη δικηγόρους καπιταλίστες, πχ τονΒαρδινογιάννη, τον Μπόμπολα κλπ,  νακάνει δικηγορική εταιρεία και να προσλάβει δικηγόρους ως υπαλλήλους με 400 ευρώτο μήνα,

 όταν κλέβουν ταχρήματά μας από τα τέλη κυκλοφορίας,από τον ΦΠΑ, από το ΠΡΟΠΟ κλπ κλπ,

 όταν…όταν…, δεν είναιδυνατόν να τους πληρώνουμε και 15 (τουλάχιστον) μυστικούς αστυνομικούς συν τοναστυνομικό διευθυντή συν τον περιφερειάρχη της αστυνομίας  επικεφαλήςτης επιχείρησης φύλαξης,για να παραστούν …στη λιτανεία του Άγιου μας.
   
communenews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ