2012-04-19 20:42:07
Φωτογραφία για Ντροπή στην NOVA
"Πριν από λίγο τελείωσε ο αγώνας-μαρτύριο για το Νο.1 τενίστα στον κόσμο Nοβακ Τζοκοβιτς, απέναντι στον Dolgopolov και λέω αγώνας-μαρτύριο επειδή σήμερα το μεσημέρι ο διάσημος τενίστας εχασε την αγαπημένη του γιαγιά και ήταν συντετριμένος. Με το τέλος του αγώνα,όπου νίκησε 2-1 σετ σήκωσε τα χέρια στον ουρανό,είπε κάτι στα σέρβικα και ξέσπασε σε λυγμούς.Το ίδιο και ο προπονητής του του στην εξέδρα.Όταν ήρθε η ώρα να βάλει την καθιερωμένη υπογραφή στην κάμερα,τα χέρια του έτρεμαν με αποτέλεσμα να του πέσει ο μαρκαδόρος.Τέλος,για πρώτη φορά στην καριέρα του,χρειάστηκε να μπει μέσα στο κορτ άνθρωπος προκειμένου να του μεταφέρει το σάκο με τις ρακέτες!

Όλα τα παραπάνω ο απαράδεκτος εκφωνητής της NOVA,όντας κυριολεκτικά στον κόσμο του,τα απέδωσε στη δύσκολη επικράτηση επί του αντιπάλου του και δεν σταμάτησε να λέει «βλέπετε το Τζόκοβιτς να κλαίει επειδή πήρε μια δύσκολη νίκη».

Είναι μεγάλη ξεφτίλα εκ μέρους της NOVA και προσβολή απέναντι στους πελάτες-συνδρομητές της,να βάζει τον κάθε άσχετο να περιγράφει κάνοντας αγγαρεία,επειδή,όπως και να το κάνουμε,το τένις δεν είναι τόσο δημοφιλές,όσο το ποδόσφαιρο.

Ντροπή σας κύριοι.........."

markoniss.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ