2012-04-19 17:31:03
Φωτογραφία για ΣΟΚ: Ηθοποιοί στραγγάλισαν και αποκεφάλισαν συνάδελφο τους για 22.000€ !
Τραγικό τέλος είχε η καλλονή ηθοποιός του Bollywood, Μενεξί Ταπάρ, την οποία αποκεφάλισαν συνάδελφοι της για την... περιουσία της.

Η 26χρονη ηθοποιός από την Βομβάη είχε οικονομική επιφάνεια, πράγμα που γνώριζαν οι συνάδελφοι της από τότε που συμμετείχαν μαζί σε μια ταινία. Στα γυρίσματα της επόμενης ταινίας, στην οποία συμμετείχαν και οι τρεις την κάλεσαν σε ταξίδι στο Νεπάλ.

Τότε την απήγαγαν και ζήτησαν από την οικογένεια της λίτρα 22.056 ευρώ (1.500.000 ρουπίες). Μάλιστα, απειλούσαν τους γονείς της ότι θα την αναγκάσουν να παίξει σε ταινία πορνό αν δεν δώσουν τα χρήματα.

Παρόλο που η μητέρα έβαλε ένα ποσό στον λογαριασμό της κόρης της, για να το πάρουν οι απαγωγείς, εκείνοι την στραγγάλισαν και στην συνέχεια την αποκεφάλισαν, έβαλαν το κεφάλι της σε σακούλα και το πέταξαν από το παράθυρο πούλμαν.

Το σώμα της βρέθηκε πεταμένο σε δεξαμενή γεμάτη νερό. Οι δράστες του εγκλήματος, ο 36χρονος Αμίτ Τζαισβάλ και η σύντροφος του Πρέτι Σουρίν, συνελήφθησαν, ενώ πάνω τους βρέθηκε και η κάρτα SIM του κινητού τηλεφώνου της 26χρονης.
pamepreveza.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ