2012-04-19 14:28:31
Φωτογραφία για Το NewbornWishes.gr συνεργάζεται με το Studio 8 Photography
H NewbornWishes (www.newbornwishes.com) ξεκίνησε την συνεργασία της με το Studio 8 Photography (www.studio8photos.com), για την παροχή υπηρεσιών επαγγελματικής οικογενειακής και βρεφικής φωτογράφησης και στην Θεσσαλονίκη.

Οι νέοι γονείς μπορούν πλέον να προσθέτουν στη λίστα δώρων τους στην NewbornWishes και πακέτα επαγγελματικής φωτογράφησης.

«Η παρουσία μας στην Θεσσαλονίκη δεν θα μπορούσε να αρχίσει καλύτερα από την συνεργασία μας με το Studio 8! Στην NewbornWishes πιστεύουμε ότι όλο και περισσότεροι γονείς αρχίζουν να ανακαλύπτουν την επαγγελματική φωτογράφηση και να την αναζητούν για τα νέα τους μωρά ή και για όλη την οικογένεια. Πρόκειται εξάλλου για ένα μοναδικό δώρο που μένει για πάντα. 

Η Studio 8 έχει μεγάλη εξειδίκευση στην βρεφική φωτογράφηση, την οικογενειακή φωτογράφηση αλλά και την φωτογράφηση εγκύων με εκπληκτικά αποτελέσματα. Είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτή τη νέα μας συνεργασία, την πρώτη στην πόλη της Θεσσαλονίκης, ενώ σύντομα σκοπεύουμε να προσθέσουμε και άλλες υπηρεσίες για τους γονείς της συμπρωτεύουσας» δήλωσε εκ μέρους της NewbornWishes η Μυρτώ Παπαθάνου.


“Το Studio 8 ειδικεύεται στην βρεφική, παιδική και οικογενειακή φωτογράφηση και σχεδίασε ορισμένα ιδιαίτερα ελκυστικά πακέτα για την NewbornWishes. Όλες οι υπηρεσίες μας παρέχονται είτε στο σπίτι είτε στο studio, ιδανικά με φυσικό φως. Το αποτέλεσμα είναι αληθινές και μοναδικές εικόνες, της καινούργιας ζωής που άρχισε με τον ερχομό του νέου μέλους. Πάντα προσπαθούμε να βρίσκουμε νέους τρόπους να καταγράψουμε τις μοναδικές στιγμές των μικρών πρωταγωνιστών. Μια πρωτοποριακή υπηρεσία, παραδείγματος χάρη αποτελεί η φωτογράφηση newborn για μωρά έως 30 ημερών που βρίσκονται στην πιο τρυφερή περίοδο της ζωής τους”, δηλώνει η Έφη Παναγούλα, το δημιουργικό μυαλό πίσω από το Studio 8.

Στο site της NewbornWishes (www.newbornwishes.com και www.newbornwishes.gr) μπορείτε να γνωρίσετε την εταιρεία και τους συνεργάτες της, και να δείτε όλες τις δυνατότητες δημιουργίας λίστας γέννησης, λίστας βάπτισης ή για οποιαδήποτε άλλη περίσταση στη ζωή του νέου μωρού σας.

ΠΗΓΗ: Δελτίο Τύπου
pcnea.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ