2012-04-19 14:24:45
Φωτογραφία για Πολιτικοί
Ας τους τιμωρήσουμε επιτέλους, δεν πάει άλλο!! Τόσο θράσος, τόσο ψέμα, τόση υποκρισία. Ρε αρχιλ….για, δοσ….οι , προδ….ες, σε ποιους απευθύνεστε? Ποιους, αν έχετε τον Θεό σας προσπαθείτε να πείσετε να σας ξαναψηφίσουν ? Είμαι ένας από αυτούς που σας έχει ψηφίσει όλους από μία φορά, πιστεύοντας(τόσο μ……ς είμαι ), σε μία καλύτερη Ελλάδα. Είμαι ένας από αυτούς που εμπιστεύτηκαν(καλά να πάθω), την τύχη και τον πλούτο αυτής της πανέμορφης χώρας, στα λερωμένα χέρια σας. Είμαι ένας από αυτούς που ξύπνησαν και ποτέ δεν πρόκειται να σας συγχωρήσουν, όσο ζουν και αναπνέουν. Είμαι ένας από αυτούς που δεν θα ησυχάσουν, αν δεν μπει στην φυλακή και ο τελευταίος. Είμαι ένας από αυτούς που θα σας κυνηγούν, όπου βρεθείτε και όπου σταθείτε. Δεν αντέχω πλέον ούτε την τηλεόραση να ανοίξω. Μου έρχεται να ξεράσω όταν σας βλέπω, πόσο μάλλον όταν σας ακούω.

Βγείτε και πείτε ρε στον λαό, τι του επιφυλάσσετε μετεκλογικά, με το νέο μνημόνιο που έχετε υπογράψει
. Τι θα κάνετε με την λαίλαπα νέων μέτρων και ποιοι θα πληρώσουν πάλι τον λογαριασμό? Πόσο θα φτάσει ο μισθός του εργαζόμενου και πόσους ακόμη θα απολύσετε? Ποιοι ευθύνονται για όλο αυτό το χάλι? Δεν υπάρχει ούτε ένας, να ζητήσει έστω μία στοιχειώδη συγνώμη, από τον Ελληνικό λαό? Κάντε μία βόλτα έξω ρε να δείτε πως ζει ο κόσμος. Σκοτώσατε ένα ολόκληρο έθνος και συνεχίζετε να ασελγείτε προκλητικά επάνω στο πτώμα του!!

Θερμή παράκληση σε όλους αυτούς που έχουν στην άκρη του μυαλού τους, να ξαναψηφίσουν ‘’παραδοσιακά’’ ΠΑ.ΣΟ.Κ. & Ν.Δ.(φυσικά δεν αναφέρομαι στους σάπιους αυλικούς τους, που το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να βολευτούν και ας βουλιάξει η χώρα)!!! Σκεφτείτε καλά τι πάτε να κάνετε. Αν όχι για εσάς, σκεφτείτε τα παιδιά σας, αλλά και τις επόμενες γενιές. Μην δώσετε το δικαίωμα να σας αναθεματίζουν στο μέλλον. Μην γίνετε συνεργάτες, σε ένα προμελετημένο αποτρόπαιο έγκλημα. Μην δώσετε το δικαίωμα να γίνει η Ελλάδα(που έχει γίνει), τριτοκοσμική χώρα. Η μόνη ιδεολογία που πιστεύουν όλοι αυτοί, είναι του εύκολου πλουτισμού και τίποτα άλλο.

Άμοιροι ευθυνών φυσικά (σε αυτό το ‘’πάρτυ’’ που είχε στηθεί), δεν είναι και τα υπόλοιπα κόμματα που πλαισιώνουν την βουλή. Μπορεί να μην είχαν συμμετοχή, αλλά εθελοτυφλούσαν αποκρύπτοντας την αλήθεια τόσα χρόνια από τον Ελληνικό λαό. Τι προσέφεραν τόσα χρόνια με την άγονη αντιπολίτευση τους? Ποιο είναι το πρόγραμμα τους σε περίπτωση που τους τάξει ο λαός σε θέση ισχύος (και που σε καμία περίπτωση δεν θέλουν)? Πόσα νομοσχέδια πέρασαν εις γνώση σας, χωρίς να τα καταγγείλετε(γιατί σας ευνοούσαν φυσικά)?

Τέλος θα αναφερθώ στους επίδοξους ‘’εθνοσωτήρες’’, που προσπαθούν και αυτοί με την σειρά τους να επικαρπωθούν, τον ανθρώπινο πόνο & δυστυχία! Αλήθεια ‘’κύριοι & κυρίες’’, όλα αυτά τα χρόνια ήσασταν αμέτοχοι, στο πλιάτσικο που γινόταν κατά της χώρας μας? Ήρθατε από το πουθενά? Τι όραμα είδατε ξαφνικά? Ποιοι πλαισιώνουν τα ψηφοδέλτια σας? Τι ρόλο έπαιξαν τόσο χρόνια στο ξεπούλημα της Ελλάδας?

αναγνωστης TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ