2012-04-19 00:19:08
Φωτογραφία για Oι 10 πρώτοι Αχαιοί υποψήφιοι των Ανεξάρτητων Ελλήνων
Τα 10 από τα 12 ονόματα των υποψηφίων που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιό τους στην Αχαΐα ανακοίνωσαν σήμερα, Τετάρτη, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, του Πάνου Καμμένου.Ειδικότερα, κατά αλφαβητική σειρά, είναι οι εξής:

1. Γκόλφης Γεώργιος (δημόσιος υπάλληλος)

2. Ζαβέρδα Αικατερίνη (καθηγήτρια Β’ Βάθμιας Εκπαίδευσης)

3. Κωνσταντινόπουλος Παναγιώτης (πολιτικός μηχανικός)

4. Λαϊνιώτης Ιωάννης (επιχειρηματίας)

5. Λαλιώτης Παναγιώτης (αγροτοκτηνοτροφικές επιχειρήσεις)

6. Λεβαντής Γεώργιος (αξιωματικός Εμπορικού Ναυτικού)

7. Νταβρής Γεώργιος (αντιπτέραρχος ε.α.)

8.Παπαγγελοπούλου Βενετία (καθηγήτρια Β’ Βάθμιας Εκπαίδευσης)

9. Παχής Τρύφωνας (επιχειρηματίας)

10. Χαραμή Μαρία (Οικιακά)

Όσον αφορά τις δύο κενές θέσεις, αυτές, σύμφωνα με πληροφορίες του attacktv.gr, θα καλυφθούν η μία από στέλεχος προερχόμενο από το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών, του βουλευτή Γιάννη Δημαρά, με το οποίο ανακοινώθηκε χθες, Τρίτη, σύμπραξη στις εκλογές, και η δεύτερη από ένα όνομα-έκπληξη, το οποίο ίσως είναι αυτό του καθηγητή Σεισμολογίας Άκη Τσελέντη, ο οποίος προ ημερών ανακοίνωσε, με γραπτή δήλωσή του, την προσχώρησή του στους Ανεξάρτητους Έλληνες.


Στο σημείο αυτό θα πρέπει να διευκρινιστεί ότι επιθυμία του κ. Τσελέντη φέρεται να είναι η συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος -και μάλιστα σε μη εκλόγιμη θέση, καθώς δεν θέλει να εγκαταλείψει την ερευνητική του δραστηριότητα-, προκειμένου να σηματοδοτήσει ότι το κόμμα δεν απαρτίζεται μόνο από στελέχη προερχόμενα από διάφορες "αποχρώσεις" της Δεξιάς, αλλά και από την Αριστερά. Πάντως, αρκετές είναι και οι πιέσεις που δέχεται από την κομματική βάση της Αχαΐας να θέσει εκεί υποψηφιότητα. attacktv.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ