2012-04-18 21:41:53
Φωτογραφία για Πτώση και στη Μύκονο το φετινό Πάσχα!
Μόνο στο planet-greece

-20% η πασχαλινή κίνηση στο νησί των ανέμων

Το planet-greece μέσα από ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ παρουσιάζει το πόσο τελικά η κρίση στην χώρα μας έχει "χτυπήσει" και τους άλλοτε "ισχυρούς"τουριστικούς προορισμούς.

Εμείς βρεθήκαμε στη Μύκονο και συνομιλώντας με επιχειρηματίες και ξενοδόχους είδαμε ότι το φετινό Πάσχα δεν ήταν και το καλύτερο στο νησί των ανέμων για όσους δραστηριοποιούνται στο νησί.

Ένας από τους ντόπιους και γνωστούς επιχειρηματίες της Μυκόνου(διατηρεί μπαρ 9 χρόνια) ο Σταύρος Γρύμπλας που έχει ένα από τα πιό διάσημα μαγαζιά στην "καρδιά" του νησιού στα Ματογιάννια μιλώντας μας αποκλειστικά για την φετινή πασχαλινή περίοδο μας δήλωσε χαρακτηριστικά:

"Η τουριστική κίνηση φέτος το Πάσχα μειώθηκε κατά 20% περίπου σε σχέση με πέρσι και είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που βιώνουμε αυτήν την κατάσταση.Κάθε πέρσι και...καλύτερα λέμε πλέον ακόμα και το Πάσχα".

Οσο για τις αιτίες αυτής της μεγάλης μείωσης;

"Φέτος το Πάσχα ήταν σχετικά νωρίς σε σχέση με άλλες χρονιές ,ο καιρός που θύμιζε ...χειμώνα ,οι απεργίες της Π.Ν.Ο. μέσα στην Μεγάλη Εβδομάδα,αλλά και γενικότερα η κρίση ,φάνηκε ιδιαίτερα στο νησί μας και έφερε αυτήν την μείωση στον τουρισμό.Είμαστε όμως αισιόδοξοι για το καλοκαίρι μιας και οι τιμές είναι ιδιαίτερα προσιτές και ο κόσμος ευελπιστούμε να μπορέσει να επισκεφθεί το νησί μας"! planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ