2012-04-18 19:54:30
Φωτογραφία για Μήνυμα για τις εκλογές...
Από τον Δημήτρη Ρέππα

 Η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της Β’ Αθήνας είναι μια τιμητική πρόκληση. Μου δίνεται η δυνατότητα να απευθυνθώ στους πολίτες της εκλογικά πολυπληθέστερης και κοινωνικά πλέον ποικιλόμορφης Περιφέρειας της χώρας. Οι ερχόμενες εκλογές είναι οι κρισιμότερες από το 1974. Στρατεύομαι, λοιπόν, στο δυσκολότερο μέτωπο: Εδώ, που δοκιμάζεται η κοινωνική αντοχή της χώρας και η θεσμική επάρκεια της Δημοκρατίας μας.

Ελλάδα και άνθρωπος είναι... οι δύο υψηλοί σκοποί που προσδιορίζουν τις επιλογές μας. Αυτό είναι και το ιδανικό κίνητρο για να δηλώσουμε ένα παρόν ευθύνης σε αυτήν την αναμέτρηση.

Μια τέτοια ώρα, το καθήκον για το μέλλον έχει τις ρίζες του στην ιστορία του Κινήματός μας και στις προσδοκίες της νέας γενιάς. Στους ηγέτες μας και τις παρακαταθήκες τους και πάνω απ’ όλα στο λαό μας. Στους πολίτες, που σαν ναρκαλιευτές στην πρώτη γραμμή του αγώνα, χρόνια τώρα κατέστησαν το ΠΑΣΟΚ τον μεγάλο πρωταγωνιστή στην πολιτική ζωή της χώρας και την κινητήρια δύναμη για την Αυτοδύναμη Ελλάδα και τον Αυτοδύναμο Πολίτη.

Αύριο, παρόντες όλοι στο κάλεσμα του Προέδρου Βαγγέλη Βενιζέλου στο Στάδιο του Μίλωνα, στις 19.00΄. Press-GR
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ