2012-04-18 15:49:51
Φωτογραφία για Εντός της ημέρας η απόφαση για το Άρης-Αστέρας Τρίπολης
Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση της έφεσης του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, Παναγιώτη Καρρά, σχετικά με την πρωτόδικη απόφαση της Super League για την συνέχιση του αγώνα Άρη-Αστέρα Τρίπολης, με τις δυο πλευρές να καταθέτουν τα υπομνήματα τους.

Τον Άρη εκπροσώπησε ο ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας, και οι κύριοι Κοντοβαζαινίτης και Κόντης, ενώ από την άλλη, τον Αστέρα Τρίπολης εκπροσώπησαν οι Αργύρης Λίβας, Στέργιος Σουροβίκης και Βασίλης Γκαγκάτσης.

Αρχική σκέψη των ανθρώπων του Άρη ήταν να ζητήσουν αναβολή για την Δευτέρα (23/04), ωστόσο η υπόθεση εκδικάστηκε κανονικά από τον πρόεδρο της επιτροπής, Αθανάσιο Θέμελη.

Η πλευρά του Άρη, υποστήριξε πως η απόφαση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα, Παναγιώτη Καρρά, δεν εμπίπτει στην κατηγορία των εκτεταμένων επεισοδίων, κάτι το οποίο δεν δικαιολογεί την παρέμβαση του.

Παράλληλα, οι εκπρόσωποι του Άρη χαρακτήρισαν ως «ηθοποιήστικη την συμπεριφορά της επόπτριας Κουρουμπίλια, υποκρίθηκε ότι πονάει, ενώ η συμπεριφορά του διαιτητή Τριτσώνη ήταν πονηρή, καθώς κατά την διάρκεια της διακοπής έλαβε άλλες εντολές, και αρχικά είχε ζητήσει να εκκενωθεί η θύρα πίσω από την επόπτρια, και μετά ζήτησε την διακοπή. Οι αποφάσεις αυτές θέτουν σε κίνδυνο το ποδόσφαιρο».


Από την πλευρά τους, οι άνθρωποι του Αστέρα ισχυρίστηκαν πως ορθώς έγινε η διακοπή του αγώνα, και ο διαιτητής είναι εκείνος, ο οποίος αποφασίζει για το αν θα πρέπει να συνεχιστεί ή όχι ένας αγώνας.

Παράλληλα, η πλευρά του Άρη, τόνισε πως ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, άσκησε έφεση λόγω της πίεσης των ΜΜΕ, μετά την πρωτόδικη απόφαση και πλέον η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί εντός της ημέρας onsports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το Σαμψωνικό Σύνδρομο
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το Σαμψωνικό Σύνδρομο
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ