2012-04-18 15:48:04
Φωτογραφία για Καταγγελία αναγνώστη για το νυχτερινό κέντρο Ακρωτήρι
Το πράγμα έχει παραγίνει με τους παρκαδόρους του εν λόγω μαγαζιού.

Στην φωτογραφία που παραθέτω φαίνεται ξεκάθαρα που βρίσκεται το μαγαζί(με πράσινο) το οποίο έχει και ιδιωτικό χώρο στάθμευσης.

Το πρόβλημα ξεκινάει λίγο πιο κάτω (με κόκκινο) όπου βρίσκεται ένας ΔΗΜΟΣΙΟΣ χώρος στάθμευσης τον οποίο ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ οι παρκαδόροι τον εκμεταλλεύονται ως ιδιωτικό. Σ'αυτόν τον χώρο οι παρκαδόροι δεν επιτρέπουν την στάθμευση οχημάτων παρά μόνο αν το κάνουν οι ίδιοι και με αντίτιμο 5 ευρώ.Σε περίπτωση που κάποιος φέρει αντίρρηση όσον αφορά τα παραπάνω τον αναγκάζουν να αποχωρήσει από τον χώρο.Περιττό είναι να αναφέρω ότι όλη η επιχείρηση είναι ΠΑΡΑΝΟΜΗ και φυσικά δεν εκδίδει αποδείξεις. Παρακάτω έχουμε δύο χώρους (με κίτρινο), ο ένας εντός του αθλητικού κέντρου Αγίου Κοσμά και ο δεύτερος σε ένα μικρό λιμανάκι δίπλα στην παραλία Αγίου Κοσμά τους οποίους οι παρκαδόροι εκμεταλλεύονται το ίδιο ΠΑΡΑΝΟΜΑ σε περίπτωση που έχει αυξημένη προσέλευση πελατών στο μαγαζί. Η μόνη διαφορά εδώ είναι ότι το αυτοκίνητο το παρκάρουν οι ίδιοι οι κάτοχοι αλλά το αντίτιμο παραμένει το ίδιο (5 ευρώ) και φυσικά χωρίς απόδειξη.


Αξίζει να αναφερθεί ότι όλοι οι παραπάνω χώροι κλείνονται με κορδέλα από τους παρκαδόρους.

Σε προσωπική διαμάχη με τους παρκαδόρους την πρώτη φορά με ανάγκασαν με απειλές και τραμπουκισμό να αποχωρήσω από τον χώρο και την δεύτερη φορά μου προκάλεσαν μια μικροζημιά(γρατζουνιά σε σημείο που δεν γίνεται από άλλο όχημα ή κατά λάθος) στο όχημά μου το οποίο και δυστυχώς το είδα την επόμενη μέρα.Αναγνώστης Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ